Jelenlegi hely

Megérkezett Szombathelyre is a Think King! - és most megnyerheted!

Babakocsival bevásárolni? Kész rémálom.... aztán rátaláltam a megoldásra

Kismamaként nagyobb bevásárlásokkor gyakran szembesültem azzal, hogy babakocsival a bevásárlás bizony nehézkes. Mindig probléma volt, hogy hova tegyük a bevásárló kosarat, hogyan cipekedjünk haza, rengeteg dolgot vittünk magunkkal a játszótérre is. A babakocsi alsó tartója folyamatosan kicsinek bizonyult, félő volt, hogy a háló le fog szakadni, gyakran hagytunk el kiskabátot, homokozó vödröt, mert lecsúszott a tolókarról.

Nyáron találtam rá a Think King akasztóira, amikbe egyből beleszerettem és szerencsére ma már Magyarországon is elérhető. Bár már csak nagyon ritkán, hosszú gyalogláskor kerül elő a babakocsink, mégis nagy hasznát vesszük - a lakásban és az autóban is.

Használata rendkívül egyszerű: tépőzárral fel kell erősíteni és már terhelhető is a könnyű alumíniumból készült  kampó, melyre könnyedén, akár egy kézzel is ráhelyezhető a pelenkázótáska, bevásárló szatyor, játék vagy akár kabát is. Többfunkciós, mert később a babakocsi mellett használható még autóban, rolleren, biciklin, tolókocsin vagy akár a lakásban is.

Közkedvelt hírességek, mint Heidi Klum, Alec Baldwin, Ivanka Trump is ezt az akasztót használja. Próbáld ki Te is, nem fogsz benne csalódni!

Szombathelyen egyetlen helyen lehet megvásárolni, a szeptemberben nyílt HelloBaby Collection Szombathely üzletében 4990 Ft áron, egy csomagban 2 db található.

Az üzletben egyéb hasznos kismama kiegészítőt is találtam: szülés utáni hasleszorítót, extravagáns pelenkázótáskát, és gyönyörű ékszereket.

 

Most Te is NYERHETSZ egy csomag Think King akasztót, amihez csak annyit kell tenned, hogy egyetlen kérdésre kell jól válaszolnod és várnod a sorsolást!

IGEN, JÁTSZOM!!! (KATT IDE)

Fotók forrása

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére