Jelenlegi hely

Karneváli tippjeink - 1.- Legyenek biztonságban a gyerekek!

Mit tegyünk annak érdekében, hogy a karneváli forgatagban ne vesszen el a gyerkőc?

KARNEVÁLI TIPPJEINK:
 
A karneváli forgatagban gyakran előfordul, hogy egy-egy gyerek elveszik, elbámészkodik, lemarad a családtól. Javasoljuk, hogy indulás előtt a gyerek karjára (belülről) írjátok rá tollal vagy alkoholos filccel a szülők telefonszámát.
Ha a gyerek már tud beszélni, mondjuk el neki, ha elveszik, ne ijedjen meg, hanem menjen oda egy felnőtthöz és kérje meg, hogy a karján lévő számon hívjanak fel minket. 
 
 
 
Az elmúlt karneválokon aszervezők pólómatricákkal készültek, ami nagy sikert aratott. A matricára felírhatjuk a Karneválon kalandozó gyerek nevét és a hozzá tartozó felnőtt mobilszámát! A matricán a keret kék és bordó - hogy mindkét nem örülhesen.  A matricához bárki ingyenesen hozzájuthat a Fő téri Karneváli információs pavilonban (a Szentháromságszobor mellett), a Tourinform Irodában (Király u. 1-3.) és a rendezvény napjaiban a Kalandvárban és az Öreg Város Vásárában szolgálatot teljesítő önkéntesektől.
 
 

A Fő téri drogériában lehet kapni erre speciális info karszalagot (van fiús és csajos is), amire szintén ráírhatjuk a gyerek adatait, szülők telefonszámát.
Ha pedig elveszett, síró gyermekkel találkozunk, akinek a pólóján/karján van telefonszám, ne hagyjuk magára, a szülőket próbáljuk meg felhívni!
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Széthagyja a játékait, ruháit, egyéb holmiját? Mindennapos problémának tűnik, hogy nekünk, szülőknek kell rendet tenni utána? Tapasztalat hogy gyermekünket a legnagyobb nehézségek árán – vagy még úgy sem – tudjuk rendre szoktatni. Tippek az életkornak megfelelő, helyes módszerek alkalmazásához.
Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére