Jelenlegi hely

Kapcsolat - Szombathelyimami

E-mail: szombathelyimami@gmail.com  

Telefon: +36-20-917-28-29
 

Kedves Látogató!
 
Ha most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény az anyukák helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Nagyobbik lányom alig múlt 2 éves, amikor egy zalaegerszegi börzén találkoztam az imami.hu oldallal, melyet nagyszerű ötletnek találtam.
Addigra már megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos információkért, a nekünk szóló programajánlatokért - de akkor belevágni még nem volt bátorságom. 2,5 év elteltével Anderkó-Györgypál Zsuzsától "vettem át", "örököltem meg" az addigra már népszerű honlap szerkesztését. Ma már 2 gyermekes anyukaként szerkesztem örömmel a honlapot. Azóta a szombathelyi oldalt és annak munkáját több hivatalos elismerés is érte: 2013-ban és 2017-ben Család-Exponk lett az Év Rendezvénye, 2014-ben és 2015-ben pedig Az Év Legsegítőkészebb Médiuma díjjal jutalmazták munkánkat.

Már látom, a szombathely.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

 

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot!
 
Vizaverné Horváth Zsófia (ZsófiMami)
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére