Jelenlegi hely

Forgalomkorlátozás a Bocskai körúton!

A VASIVÍZ ZRt. Szombathelyen, a Bocskai István körút és a Losonc utca kereszteződésében szennyvízcsatorna rekonstrukciós munkákat végez 2024. február 5. – február 29. között, mely során forgalomkorlátozásra és útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek, amely a buszközlekedést is érinti.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

a Bocskai krt. és Losonc utca kereszteződésében cserélendő szennyvízcsatorna szakaszok munkavégzés alatti forgalom korlátozásáról

A feladat elvégzése két ütemben történik:

I. ütemben február 5-től február 12-ig a Vörösmarty utca - Bocskai körút közötti zöldterületen folynak a munkálatok. Ezen időszak alatt a Vörösmarty Mihály utcában, a Bocskai István körúton és a 11-es Huszár úton sebességkorlátozások lesznek érvényben, valamint útszűkületre kell számítani.

A II. ütemben, előreláthatólag február 12-től február 29-ig a Bocskai körúton és a Losonc utcában folytatódik a szennyvízcsatorna rekonstrukció mintegy 80 fm hosszúságban. A csatorna 3 méter mélyen van, ezért szükséges a teljes útszakasz lezárása. A Losonc utca a munkálatok idejére ideiglenesen kétirányúsításra kerül és zsákutcává alakul.

A Szombathelyi Neumann János Általános Iskolába és a Szombathelyi Donászy Magda Óvodába érkezők parkolását Szombathely MJV Önkormányzata a 11-es Huszár úti laktanya udvarán kordonokkal körbezárva ideiglenes parkoló kialakításával segíti.

A Vörösmarty utca - Horváth Boldizsár körút -  11-es Huszár úti körforgalomban, valamint a Márkus Emília utcában további forgalomkorlátozásokra, forgalmirend változásokra kell számítani.

Az útlezárások miatt a buszközlekedés a Vasútállomás irányából a Bocskai István körút helyett várhatóan a Semmelweis Ignác és a Vörösmarty Mihály utcákon keresztül valósul meg, ahol egy ideiglenes megállóhely kialakítására is sor kerül. A Horváth Boldizsár körút és a 11-es Huszár út felől érkező járatok a Márkus Emília utca felé közlekednek majd, ahol szintén ideiglenes megállóhelyet alakítanak ki. Erről bővebb tájékoztatás a Blaguss Agora Hungary Kft. közleményében /https://blaguss-szombathely.hu/ olvasható.

Az ideiglenes parkoló, valamint az ideiglenes buszmegállók elhelyezését a térkép szemlélteti.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére