Jelenlegi hely

KarrierPONT nyílt Szombathelyen

A Savaria Család és KarrierPONT egy országos hálózat részeként várja az érdeklődőket.

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a munkahely és a család közötti egyensúly pozitív hatásaira, jó gyakorlatokat elterjeszteni a családbarát munkahelyi megoldások területén. Javítani szeretnénk a munkavállaló nők és munkáltatók felkészültségét, informáltságát jogi, pénzügyi, támogatási lehetőségekről a munka és magánélet összehangolása kapcsán.

 

Kiket várunk?

Célcsoportunk részben azok az aktív korú munkavállalók, akiknek gondot okoz a munka és magánélet összehangolása, különös tekintettel a munkaerő- piaci szempontból hátrányos helyzetűekre:

  • Gyes-ről, Gyed-ről, ápolási díjról visszatérők,
  • gyermeket egyedül nevelők,
  • alacsony iskolai végzettségűek, szakképzetlenek,
  • pályakezdők,
  • 50 év felettiek,
  • vidéki területen élők,
  • álláskeresők

 

Az iroda szolgáltatásai:

  • Információ nyújtás, tájékoztatás, egyedi segítségnyújtás, személyes konzultációs szolgáltatás biztosítása női foglalkozatás, gyermekvállalás mellett és után felmerülő foglalkoztatási kérdésekben, témákban.
  • Munkába való visszatérést segítő, a munka-magánélet összehangolását célzó, képzések szervezése a munkaadói és munkavállalói oldal részére.
  • Szakmai kerekasztalok, rendezvények, szakértői beszélgetések szervezése a munka- és magánélet összehangolását segítő célok érdekében.

 

Elérhetőségeink:

Savaria Család és KarrierPONT

9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 29.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9-13 óra

+ 36 30/172-3742

csaksavaria@gmail.com

www.csaksavaria.hu

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére