Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!
Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!
Kell hozzá:
- 6 db sárgarépa karikázva
- 10-15 szilva (lehet aszalt szilva is)
- 1 szelet (kb 20 dkg) sütőtök felkockázva
- 2 db alma
- 1 db édesburgonya
- 1 marék dió
- 1 marék mazsola
- 1 kiskanál őrölt fahéj
- 3 ek méz
- fél dl olívaolaj
- pár szem szegfűszeg
- 1 pici curry por
- 1 ek reszelt gyömbér
- só, ízlés szerint
Tisztítsd meg a sárgarépát, édesburgonyát, sütőtököt! Aprítsd fel! Magozd ki a szilvát, és negyedeld el! Mosd át alaposan a mazsolát! Olívaolajon dinszteld meg a répát, tököt, édesburgonyát! Dobd rá a szilvát és az almát is! Végül jöhet rá a mazsola és a fűszerek, legvégén a méz! 15 perc alatt kész!
- Budapestimami -
Neked ajánljuk
Adventi sonkakoszorú, szaloncukor és Rudolf naptár
Boldog várakozást!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges