Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!
Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!
Zabpehely
- Zabpehely
- Legalább kétszer annyi tej
- Ízlés szerint méz (vaníliás cuki is mehet bele)
- Mazsola
- 3 tojás
- Bogyós gyümölcs (Reszelt citrom héjat is lehet bele tenni, attól még finomabb)
A tejet felmelegítjük, a zabpelyhet a mazsolával együtt megfőzzük, belerakjuk a mézet, a vaníliás cukrot, esetleg a reszelt citromhéjat. Ha kihűlt, elkeverjük benne a tojássárgákat, a fehérjéket habbá verjük, és az is mehet bele. Hozzárakjuk a gyümölcsöt, és fél órát 180 fokon sütjük. Pofon egyszerű, egészséges és állati finom!
- Budapestimami -
Neked ajánljuk
Szemgolyó leves és tepsibe múmia - Halloween
Szellemes és finom....
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges