Jelenlegi hely

Nyáron ismét visszatérnek a Minyonok!

Már nem kell sokat várnunk - ismét megnevettetnek minket az apró sárga kis lények!

A Minyonok története 2010-ben kezdődött, amikor Gru segítői lettek. Azóta számos gyerek és felnőtt kedvencei, sőt, 2015-ben saját, egész estés animációs mozifilm is készült róluk.

Az idén nyárra elkészült az eredeti film, a Gru folytatása - biztosak vagyunk benne, hogy az apró sárga lények most is vidám perceket okoznak a nézőknek. 2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai.

Miről szól a folytatás? Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Mi lesz ebből? Kiderül a filmből!

A Savaria Moziban június 28-tól vetítik, egyszerűen és könnyen foglalhattok jegyet ITT - a megfelelő előadást kiválasztva.

A Savaria Mozi jóvoltából most 2x2 fő a vendégünk lesz - és megnézheti a filmet - csupán egyetlen kérdésre kell válaszolnotok és esélyesek lesztek a jegyek egyikére! 

Játékunk végetért, a nyertesek:

KOVÁCS ANETT

                                                                         NÉMETH HENRIETTA 

                                                                              Gratulálunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink