Jelenlegi hely

Indítsd a kerékpáros szezont az Intersporttal!

Gyerekkerékpárok 20% kedvezménnyel!

A szombathelyi INTERSPORT 2008 óta jelen van a régió kerékpár piacán.
 
Az idei szezonban is széles kerékpár választékkal várjuk látogatóinkat, a szortimentben a legújabb Genesis és KTM modellek is megtalálhatóak, valamint újdonságként elektromos kerékpárok is helyet kaptak az üzletünkben. „Az INTERSPORT nagy hangsúlyt fektet a kerékpárok fejlesztésére és bemutatására, ezért az ország első állomásaként került a Szombathelyi üzlet felújításra, ahol a kétkerekűek is nagyobb felületen kaptak helyet!” – mondta el Vámos Gábor üzletvezető.
 
 
Az INTERSPORT mint minden évben, idén is továbbképzéssel kezdte a szezont, mely az elektromos kerékpárok bevezetéséhez elengedhetetlen. Üzleteik zászlójára a magas színvonalú és kedves kiszolgálás mellé a szakszerű, pontos és gyors szervizt tűzték ki!
 
 
Az üzleteikben értékesített kerékpárok beállítva és a vásárlói igényeket figyelembe véve kerülnek forgalomba, természetesen a kresz előírásait maximálisan figyelembe véve. A személyzet az alapos igényfelmérés után személyre szabott szaktanácsot tud adni, hogy kinek milyen kerékpárra, milyen méretben és felszereltséggel van szüksége. Legyen ez egy hegyi-, országúti modell sportolóknak, vagy egy trekking, akár komfort kerékpár munkába járáshoz, kiránduláshoz.
 
Az üzleteikben értékesített kerékpároknak külön figyelmet szentelnek, ezért minden vásárló egy szervizfüzetet és egy kerékpár igazolást kap, mely hosszú távú garancia a megfelelő működéshez. Céljuk, hogy a megvásárolt kerékpár a szakszerű szerviz igénybevétele mellett sokáig a vásárló örömét szolgálja!
2017. április 4-15. között minden gyermekkerékpár 20 % kedvezménnyel vásárolható meg!
 
 
Kerékpárért irány az INTERSPORT!
 
 
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink