Jelenlegi hely

Februárban új helyszínen a Babaruha-börze és Család-Expo

Új, nagyobb, tágasabb helyszínen kerül megrendezésre a Szombathelyimami Család-Expoja

2017. február 4-én új helyszínre költözik a 8 éves múltra visszatekintő Babaruha-börze és Család-Expo.

Az új helyszín a 2015. júliusában átadott, jelenleg Szombathely legmodernebb tornacsarnoka, a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium 1500 négyzetméteres, a rendezvény idejére leszőnyegpadlózott tornaterme. A helyszínváltásra több szempontból is szükség volt: az Oladi Tornacsarnok az elmúlt években rendkívül foglalt volt, nehézkessé vált az egyeztetés a többi bérlővel ill. a nagy népszerűségnek köszönhetően az elmúlt évben szűknek bizonyult mind vevői, mind eladói szempontból.

A tornacsarnokban lehetőség lesz nagyobb játszóházra, a téli időszakban ruhatár és babakocsi megőrzésre, több börzés anyukát és szakmai kiállítót tudunk fogadni. Orvosoni tudjuk azt a jogosan felmerülő igényt, hogy több asztalt lehessen foglalni, ha valakinek nagyobb területre van szüksége. A tornacsarnok mellett kisebb helyiségek állnak majd rendelkezésünkre, hogy ott egyéb programokat szervezzünk a gyerekeknek.


A szürke, lapostetős épület az 1500 nm-es tornacsarnok
A 112 Press felvétele

A váltás új kihívásokkal is szembeállít bennünket, hisz nincs még pontos helyismeretünk, rutinunk a be- és kipakolásban, ebben számítunk a részvevők segítésére.

A bejárat a Brenner Tóbiás körútról nyíló kapun keresztül lehetséges majd, a tornacsarnokba közvetlenül az udvarról lehet majd bemenni. A parkolást a vásárlók a Brenner Tóbiás körúton, a Szalézi templom előtti téren, a környező kis utcákban (Huszt u., Margaréta u., Nagyvárad u., Kismezei u., Jáki u., Jászi O. u.) és a Savaria Pláza parkolójában tudják megoldani. A bejárat teljesen akadálymentesített, így babakocsival is könnyen látogatható a rendezvény.

Bízom benne, hogy a februári új helyszín minden kiállítónknak, börzésünknek és látogatónknak elnyeri a tetszését.

 

Mi kell tenned, ha árusítani szeretnél börzésként? 
2017. január 15. vasárnap 12:00 óráig kitöltened az ITT található jelentkezési űrlapot (csak az oldalon történt regisztráció után lehetséges), a megadott 2 időpontban befizetned az asztaldíjat és átvenned a reklámozáshoz szükséges plakátokat. A részvevő börzések ezentúl nem asztaljegyet, hanem a több börzén használható, nyakba akasztható laminált passt kapnak.

Minden asztal mellett tudunk biztosítani 80 cm helyet, ahová vagy állvány (hozható vagy korlátozott számabn bérelhető) vagy nagyobb termék pl. babakocsi, etetőszék helyezhető el.

A februári rendezvényen kivételesen van lehetőség saját asztal hozatalára, ekkor az asztal pontos méretét kérjük megadni az űrlapon!

 

Mit kell tenni, ha kézművesként, szakmai kiállítóként, szponzorként szeretne megjelenni? 
Kérje rendezvényünk szponzorációs ajánlatát Vizaverné Horváth Zsófia szerkesztőtől a szombathely@imami.hu e-mail címen vagy a 06-20-917-28-29 telefonszámon. A szponzorációs csomagokat úgy dolgoztuk ki, hogy azon ügyfeleink is részesei lehessenek, akik kiállítóként nem tudnak vagy nem szeretnének jelen lenni, de egy helyen szeretnék elérni a célközönségüket. 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink