Jelenlegi hely

Az idén újra elindul a HÁZAS-TÁRSAS-JÁTÉK!

Az idén is páros kalandra várnak Benneteket!

Itt a HÁZAS-TÁRSAS-JÁTÉK!
 
A házaspárok előző 2 évi lelkesedésén és a kedvező visszajelzéseken felbuzdulva, a résztvevő párok ötleteiből is merítve, idén harmadszorra hirdetik meg a Házas-Társas-Játékot - az idén is háromhetes időtartamban, hogy a betegségek és egyéb elfoglaltságok se állhassák útját a páros kalandoknak!
 
A játékhoz a jelentkező párok forgatókönyvet kapnak, a kapcsolatépítő feladatokat a nekik tetsző időben teljesíthetik.
A minden feladatot teljesítő párok között értékes nyereményeket sorsolnak ki.
 
A játék alapvetően a Szombathelyen és környékén élő pároknak készült, ezért is van a feladatok között olyan, amelyik szombathelyi helyszínhez kötődik. Ezért elsősorban azok jelentkezésére számítanak, akik tudnak vállalni a játék három hetében valamikor legalább egy néhány órás szombathelyi kirándulást, mert csak így lehetséges valamennyi feladat teljesítése.

Ha kedvet érzel, hogy idén (ti) is játsszatok, 2017. január 27-ig itt jelentkezhettek:

A játék időtartama: 2017. január 28. - február 16.

Várjuk a jelentkezéseteket!

Házasság Hete munkacsoport

 
Íme néhány tavalyi résztvevő véleménye:
„Nagyon ötletes volt és segített kimondani olyan dolgokat is, amiket már rég nem tettünk meg. Valamint újra segített fellobbantani a lángot, érezni a másik szeretetét, mert sajnos előfordul, hogy kevés minőségi és kettesben töltött idő jut egymásra és így nem érzi a másik, hogy mennyire szeretjük.”
 
„Úgy éltem meg, hogy ráállította a lábunkat egy útra, és segített az első lépéseket megtenni: megmutatta, mennyi mindent csinálhatunk együtt és ennek milyen nagy hatása van. Sokat jelentett, hogy bizonyos programokat beterveztünk, tudtuk, hogy az az 1-2 óra ennek számára foglalt. Valóban rengeteget jelentett a sok közös idő. Mintha megfiatalodtunk volna, újra sokat nevetünk együtt.”
 
„Mindenképpen jó közös kikapcsolódás volt. A feladatok megoldásához sok közös időtöltésre, együttmunkálkodásra volt szükség, amit mindketten élveztünk. Ismét bebizonyosodott, hogy ha fontosnak tartjuk, a zsúfolt hétköznapokban is tudunk időt szakítani közös élményekre. Ötleteket adott más „randi alkalmakhoz”.
 
Hamarosan olvashatjátok a Házasság Hete 2017 rendezvénysorozat szombathelyi programjait!
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink