Jelenlegi hely

Sokat érhet a bizonyítványod! Számold meg a jegyeid!

Tudjuk, hogy mindannyian nagyon sokat dolgoztatok egész évben! Azok, akik a legtöbbet, most akár komoly kedvezményekre is válthatják országszerte több helyen! Összegyűjtöttük, hova és miért érdemes menni!

Szeretsz olvasni?

Az általános és középiskolás diákok részére többféle kedvezményt is ad a Líra a jó bizonyítványra! Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak.

Elég, ha bemutatjátok a 2023/24-es tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát) az üzletben. A kuponok megtalálhatók a Líra könyvesboltokban. Az akció augusztus 31-ig tart. 

Földön, égen csillagokkal

Idén is ingyenes cirkuszjegyekre szóló kuponokkal jutalmazza a Magyar Nemzeti Cirkusz a kitűnő tanulókat cirkuszi műsoraira. A jegyen található QR kóddal meg tudjátok nézni, pontosan mikor, melyik előadásokra érvényesek a jegyek.

Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat és a kitűnő bizonyítványotokat.

+ Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak és egy kísérőnek utazási kedvezményt biztosít. Részletek ITT.

Mássz falat a biziddel!

Június 21-től egy egész héten át tanévzáró akcióval vár a Bobo Fun Park Alsópáhokon. MÉG NEM KELL HOZZÁ A BIZONYÍTVÁNY!

Elég, ha a Krétában vagy tájékoztatóban egyetlen tárgyból ötösre állsz, és bemutatod, máris a kedvezőbb, Aréna jegy áráért válthatsz Adrenalin+ jegyet. Irány a mászófalak, a kötélpálya és a barlang, élvezd ki az extra lehetőségeket!

Állatkerti séta Debrecenben

Július 7-ig a bizonyítványod lehet a belépőd a Debreceni Állatkert és Vidámparkban.

Nyárindító élményajándékként minden általános iskolásnak egyszeri vidámparki, a tanévet kitűnő eredménnyel záró diákoknak pedig egyszeri állatkerti belépést biztosítanak díjmentesen! A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál.

Csobbanj egyet!

Most minden ötös - átlagtól függetlenül - kedvezményt ér a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Ha kitűnő vagy jeles lett a bizonyítványod - vendégül látnak egy fürdőzésre. De ha nem lett kitűnő, akkor se kell szomorkodni… a bizonyítványodban szereplő minden ötös 100 forint kedvezményt ér a belépőjegy vásárlásakor… 

Az ajánlat 2024. július 7-ig érvényes, általános iskolás diákokra vonatkozik.
Az ingyenes fürdőzés feltétele, hogy a bizonyítványban maximum két 4-es osztályzat szerepelhet az ötösök mellett! A nem kitűnő/jeles bizonyítványok esetén az 5-ös jegy = 100 ft kedvezmény érvényesíthető mind a családi-, mind pedig a gyermek belépőjegy esetén. 

Fontos: Vidd magaddal a bizit és a diák vagy személyi igazolványod is a pénztárban.

Tokaji Sétahajókázás

Hétvégi 50 perces hajóút a Bodrog folyón Tokaj városa mellett - a kitűnő bizonyitvánnyal rendelkező gyerekeknek ingyenesen!

Palacsintaparti 

NEGYEDIK alkalommal vár minden diákot és családját 2024. június 30-án, vasárnap a bizonyítvány osztás után egy palacsintára a Körös Motoros Karitatív Egyesület.

Tudjátok nem az érdemjegy határozz meg minket, hanem a bele fektetett tanulás, munka. Szóval ha nem lett színötös a bizi, nem érsz kevesebbet!!! Mindenkit, színötösöket is, sőt kistesót, nagytesót, anyát, apát, is várnak egy fincsi palacsintára a Csabagyöngye Kulturális Központ stégen (5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.)
Ingyenes koncert is lesz a D'FLEMM zenekarral.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére