Jelenlegi hely

PIC-I TÖRTÉNET – Ajánlott olvasmány minden édesanyának!

Patak Gyöngyvér: Család a dombon c. regényének 1. része szórakoztatóan kíséri végig egy anya nem mindennapi kihívásait. Hamarosan megjelenik a 2. rész, addig is elolvashatod a két rész közötti eseményeket: a PIC-i történet  című kisregényt. 

A néhány éve a NOE szépirodalmi díját elnyert történet átdolgozott kiadását most ingyenesen letöltheted a szerző (aki nekünk csak "Gyömbi", hiszen a Kaposvárimami főszerkesztője volt)  honlapjáról!

‒ Mit szólnál egy kislányhoz? Egy kisbabához… ‒ teszi fel a kérdést Norbi a Család a dombon regény 1. kötete végén.

Három fiú és a történtek után már maga az ötlet is őrültség! Vagy mégsem?

A folytatásból kiderül Gyömbi válasza ‒ és az is, hogy a válasz milyen „következményekkel” jár. Nem mindig azt kapjuk, amire számítunk. Van, hogy az ember egy másik dimenzióba csöppen. Élet és halál közé. Ismeretlen, félelmekkel és bizonytalansággal teli helyzetekbe. A feladat, amit kapunk, sokszor nehéz, és erőn felül kell helytállni.

Mi ad támpontot, mi mutat utat, ha egymást érik a sötét és vidám gondolatok, az izgalmas, fájó és felemelő pillanatok?

Az élet igazán fontos dolgai bújnak elő a sorok közül: gyarlóságaink mellett a feltétlen szeretet, odaadás, akarat, összetartás és összetartozás.

Család a dombon 1. és 2. része között történt eseményeket OLVASD EL a PIC-i történet c. kisregényben! (Önálló könyv – ha nem ismered a regényt, akkor is érteni fogod.)

Felemelő történet szeretetről, türelemről, küzdelemről, győzelemről. Ajánlott olvasmány minden édesanyának, aki gyermeket hozott a világra!

Töltsd le INGYEN:

KÉREM A PIC-I TÖRTÉNETET!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére