Jelenlegi hely

Egy hetes programsorozatot tartanak a Ritka Betegségek Világnapja alkalmából

Februárban a Ritka Betegségek Világnapjával egy egész héten át foglalkozik a RIROSZ  és a Semmelweis Egyetem közös rendezésben. Ne felejts el regisztrálni a világnap programjaira!

Februárban ismét Ritka Betegségek Világnapja mellyel egy egész héten át foglalkozik a RIROSZ - a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Szövetsége és Semmelweis Egyetem közös rendezésben.

Programok online és élőben

A program hibrid módon, azaz az online térben is követhető lesz, amely 02.25-én az egész napos programmal és szakmai konferenciával kezdődik. Utána több online program látható egész héten ezen a honlapon is.  A #RitkaBetegségekHete alkotói- és fotókiállítással indul 2023.02.25-én. 

A Ritka Betegségek Világnapja 2023. központi témája ismét az "esélyegyenlőség, méltányosság"!

A már tizenhatodik alkalommal megrendezett világnap, minden év februárjának utolsó napja. A témának külön aktualitást ad, hogy a Ritka Betegségek első Nemzeti Tervének periódusa lejárt, ezért megújítása folyamatban van.

A belépés ingyenes, de támogatásokat elfogadnak a Mentőöv Információs Központ és Segélyvonal szolgáltatásai fenntartásához is.

Látogassák meg a folyamatosan frissülő honlap minden szegletét, és szemezgessenek a sokszínű programok közül egyedül, vagy a családdal közösen!

Február 25-i programok

Helyszínük a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, 1094 Budapest, IX. Tűzoltó utca 37-47. A tervezett programok között lesz egész napos szakmai konferencia, családi szórakoztató programok, művészeti és fotókiállítás

Több program egész héten látogatható 2023. 02.25-03.11 között ezen a honlapon is.

Részvételi regisztráció a február 25-i napra ITT

ADL - Debrecenimami

Forrás

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Széthagyja a játékait, ruháit, egyéb holmiját? Mindennapos problémának tűnik, hogy nekünk, szülőknek kell rendet tenni utána? Tapasztalat hogy gyermekünket a legnagyobb nehézségek árán – vagy még úgy sem – tudjuk rendre szoktatni. Tippek az életkornak megfelelő, helyes módszerek alkalmazásához.
Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére