Jelenlegi hely

Új helyre költözik több gyeremekfogorvos

Február 1-től már új helyre kell vinni 4 körzet fogfájós gyermekeit

2021. február 1-én nyílik meg a volt városi strand helyén (Markusovszky Lajos utca 8.) felépült Egészségügyi Alapellátó Központ, melynek építése 2019. szeptemberében kezdődött meg, még az előző városvezetés döntése és pályázatai alapján. Február 1-től ide költözik négy háziorvosi, hat felnőtt fogorvosi és négy gyermekfogorvosi praxis.

Az intézmény Markusovszky utcai homlokzata

Az intézmény 2 szárnyból áll, mintegy 1000 nm-es, teljesen akadálymenetes, helyet kapott benne 15 orvosi rendelő, vérvételi helyiség, sőt az emeleti multifunkciós teremben előadások és továbbképzések  is tarthatóak lesznek.
A kívül-belül modern épület építésénél korszerű energetikai megoldásokat alkalmaztak. A szó szoros értelmében nem költözés történik, hisz a teljes berendezés új, a Március 15. téri rendelőkkel ellentétben itt nem „osztoznak” az orvosok a rendelőkön, hanem minden orvosnak külön rendelője lesz – emiatt változnak majd a felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelők telefonszáma is.
A parkolás is kényelmesebb lesz: itt 75 új parkoló került kialakításra – fontos, hogy a parkolót parkolótárcsával, maximum 3 óra időtartamra vehetik igénybe a betegek.

Az épület mögött kialakított parkolók

A rendelési idők nem változnak, a gyermekfogorvoknál továbbra is kizárólag időpont egyeztetéssel érkezhetnek a betegek! A gyermekfogorvosok épület 1. emeletén várják majd a kis fogfájós gyermekeket.

Az új épületbe költöző gyermekorvosok és körzetük:

Körzet száma

Fogorvos

Rendelő telefonszáma

15.

dr. Dul Zoltán

94/900-892

16.

dr. Gábriel Mátyás

94/311-182

17.

dr. Szende Gábor

94/900-893

18.

dr. Szekunda Katalin

94/900-894

Rendelési idő:

2021. február 1. napjától a Március 15. téren található rendelőkben a betegellátás megszűnik!

Az új épület átadásával a Fogászati Ügyelet is az új épületbe költözik, (korábbi hely: Wesselényi M. u. 4.) bejárata hátul lesz.

A hátsó bejáraton keresztül a Fogászati Ügyeletet közelíthetjük meg

A volt városi strand területén a fejlesztés, építkezés nem áll meg: a következő lépés egy modern bölcsőde épül itt. heart

 

Fotók: Szombathelyimami - miden jog fenntartva!

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére