Jelenlegi hely

7 tipp, hogy miért gyere el szombaton a Család-Expora!

Készültök már a szombati találkozásra? Nálunk már nagy az izgalom, részleteket elárulunk!

Mi vár rátok? Egész délelőttös kaland smiley

1. Közös, pecsétgyűjtő játék miden családnak

Szerettek játszani?
Szerettek nyerni?
Szeretitek a garantált ajándékokat?
Új játékkal várjuk a családokat: kiállítóink különböző játékokkal, rejtvényekkel, feladványokkal várják a látogatókat - ezek teljesítése után a bejáratnál kapott ÚTLEVÉLBE pecsétet szerezhettek.
A megfelelő számú pecsétet összegyűjtő családok között értékes ajándékokat (pl. Sonnentherme belépő) sorsolunk ki, az első 30 család pedig garantált ajándékot kap.
Hogy mik lesznek a feladatok? Egyenlőre még titok!
A pecsétgyűjtő standokat táblával jelezzük.


2. Szigetek 

Első alkalommal "szigeteken" várunk Benneteket:

  • EGÉSZSÉG-SZIGET: 
    Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével hatalmas, "egészséges" szigeten várjuk a családokat a csarnok hátsó részében - egészséges ételkóstoló, egészség-tanácsadás, állapotfelmérés Inbody készülékkel, frissítő masszázs - mindezt pecsétért! 


  • JÁTÉK-SZIGET:
    Az egyik leglátogatottabb helyszínünk most egy kicsit odébb költözik, a tornaterem bal hátsó részébe - a gyerekek kipróbálhatják a Manóvár Kölcsönző új, bálnás légvárát, a játszószőnyegen pedig újabb játékok várják a kicsiket.



 

  • MESE-SZIGET:
    10:30-tól a Mesebolt Bábszínház művészei várják a gyerekeket a Kék Tornateremben Vásártér c. 3 részes előadásukra - pecsétgyűjtő helyszín! 



 

  • LÉLEK-SZIGET
    Sokszor botlunk bele azokba a kérdésekbe, ahol friss szülők érdeklődnek különböző facebook csoportokban a keresztelésről. Így hát nagyot gondoltunk, és meghívtuk a 3 történelmi egyház képviselőjét, akiket kötelenül megkérdezhettek mindenről, ami a kereszteléssel kapcsolatban felmerül bennetek. 


3. Ruhatár

Ki szeret kabátban, nagy csomagokkal vásárolni, szórkozni? Korábban nagy sikere volt - most is lesz!
A bejáratnál található ruhatárunkban díjmentesen megőrizzük a kabátokat, nagyobb csomagokat, szükség esetén a babakocsit is elhelyezzük, hogy könnyebben mozogjatok.


 

4. Tombola

Szokásosan 11:20-kor kezdődik, értékes nyereményekkel, melyet kiállítóink, támogatóink, partnereink és magánszemélyek ajánlanak fel.
Kis ízelítő: belépő a Sonnenthermebe, 10.000 Ft értékű ajándékutalvány az Alexa Design-től, Tupperware ajándékcsomagok, AVON ajándékcsomag, Szülinapi zsúr az Andkaland-tól, 2 db sapka a Luana Babytől, ajándékcsomag a Viki Gyógypárná-tól és még sok-sok csomag - kb. 50 db. 

5. Wellcome-csomag

A korán érkezőket ajándékcsomaggal várjuk, amiben partnereink kisebb ajándékait, kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjait helyezzük el. De a csomagban magazinokat, ismertető anyagokat is teszünk. Kérjük, hogy családonkét csak 1 csomagot kérjetek - köszönjük!

6. 105 börzés asztal

És a legfontosabb: a csarnok legnagyobb részében börzés anyukák várnak Benneteket, hogy a tavaszi időszakra megvásárolhassátok a szükséges baba-és gyerekholmikat, játékokat.

7. Szoptatási és pelenkázási lehetőség, kényelmes WC használat

Berendezett baba-mama szobánkban megpihenhetnek a kismamák, kényelmesen megetethetik a kicsiket, a pelenkázáshoz mindent biztosítunk (pelenkázó alátét, popsitörlő, babakrém, pelenka, kézfertőtlenítő), sőt babaétel melegítő is lesz!
A mosdókban a kicsik kényelmes WC használatához WC szűkítőket és fellépőket helyezünk ki.

+1 Parkolás, akadálymentes közlekedés

Parkolni a környező utcákban tudtok díjmentesen - a Brenner iskola udvarára biztonsági okokból vásárlók, látogatók nem hajthatnak be. A csarnok teljesen akadálymentes, oda babakocsival gond nélkül be tudtok jönni!

Találkozunk szombaton!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére