Jelenlegi hely

Tavaszi újdonságok a HelloBaby Collection szombathelyi üzletében

El sem hisszük, hogy eltelt 9 hónap a HelloBaby Collection szombathelyi üzletének megnyitása óta, beköszöntött a tavasz – így Szombathely egyetlen kismamaboltjába is megérkezett nemcsak az új katalógus, hanem a benne szereplő szebbnél-szebb kismamaruhák. Az új kollekción túl tavaszi bevásárló napokkal várják a kismamákat az üzletben! A tavaszi kollekcióról és az üzlet újdonságairól kérdeztük a bolt tulajdonosát, Béldi Zsuzsát.

 
Mi jellemzi a 2016 tavasz-nyári kollekciót?
Ahogy minden kollekció tervezésekor, most is nagy figyelmet fordított a HelloBaby Collection arra, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni. Az esküvői szezonra tekintettel több modellel bővült menyasszonyi ruha választékunk, illetve a meleg nyári napokra is gondolva könnyű és kényelmes ruhákat kínálunk a kismamáknak. Egyik kedvenc és igen népszerű tavaszi/nyári színünk a púder, akár önmagában, akár más színekkel kombinálva. 
 
  
 
A farmer soha nem megy ki a divatból, új fazonú, puha anyagból készült farmer tunikánk az egyik kedvencem, amit viselhetünk leggingsel, de akár anélkül is.  
Sok szép és különleges alkalmi ruhát találhatnak nálunk azok a kismamák is, akik vendégként esküvőre vagy más alkalomra készülnek. 
     
 
A tavasz beköszöntével újdonságokkal is várjátok a kismamákat – ezek már inkább a várandóságon túli időszakra koncentrálnak. Melyek ezek a termékek?
 
Áprilistól a szombathelyi HelloBaby Collection üzletében is megvásárolhatók a Skip-Hop Zoo termékcsalád kulacsai és csörgői
A kulacsok azon kívül, hogy rendkívül kedves figurákkal vannak díszítve, praktikusak is. Megkönnyíti az egészen kicsik dolgát a pohárra való átszokásban, de jó szolgálatot tesz a nagyobbaknak utazáskor, iskolában is. Flip-top kupak védi a kulacs szívószálát, könnyen nyitható és zárható, nem csöpög, tépőzárral rögzíthető babakocsira, hátizsákra, hordozóra. Tartozik hozzá egy extra, pót szívószál is, ami biztosítja a hosszú ideig tartó használatot. Nem elhanyagolható, hogy BPA-mentes, ftalát-mentes, és PVC-mentes! Használatát 12 hónapos kortól ajánljuk.
 
A 2015 Játék-díjas Skip-Hop csörgők anyaga rugalmas, hogy a baba problémamentesen tudjon vele játszani, a játék nyomogatása pedig elősegíti a babák karizmainak erősödését. Csörgők vannak a belsejében, így ösztönzi a babát arra, hogy mozgassa, görgesse, játsszon vele. Gumis részei segítik a babát a fogzásban, így az sem okoz problémát, ha a szájába veszi.
Ezt a csörgőt 3 hónapos kortól ajánljuk, de mindkét termék nagyszerű ajándék lehet akár babaköszöntő látogatóra is!
 BPA, PVC és ftalát mentes! 
 
 
 
 
A Skip Hop Skip Hop Pelenkázó táska alátét a kényelmes pelenkázást teszi lehetővé, legyünk bárhol. Kis helyen elfér, laposra összecsukható és a színei nagyon trendik. A táskában elfér 4 pelenka, popsitörlő, krémek és külön zsebben a személyes tárgyak: igazolványok, kulcsok, telefon.
 
 
 
 
Milyen egyéb hasznosságokat találhatnak meg az üzletbe betérő vásárlók?
 
A szülés utánra ajánljuk a Beauty Mommy szülés utáni hasleszorító bandázst, ami rugalmas anyagának köszönhetően könnyedén idomul a csípő, derék formájához, rendkívül jó tartást biztosít, a hasat leszorítva pedig tökéletes karcsúságot eredményez, elősegítve a fő hasi izmok mielőbbi regerenálódását. Üzletünkben original és bambuszból készült változata is megtalálható három színben (bézs, fekete és fehér) színben.
 
 
 
 
 
A bevásárláshoz, sétához ajánljuk a Skip-Hop termékcsalád sokzsebes, rendkívül elegáns pelenkázótáskáit és azok kiegészítőit. A táska könnyen rögzíthető a babakocsin, de vállon és kézben is hordható – a legtöbb anyuka annyira megszereti, hogy a babakocsis időszakon túl is használja. A táskát több színben és mintával forgalmazzuk.
 
 
 
Az üzletlánc félévente saját kuponos akcióval várja vásárlóit. Mi ez, és a kismamák hogyan juthatnak hozzá a nálatok érvényes kuponokhoz?
A HelloBaby Collection életében fontosak azok a napok, amikor teljes saját márkás árukészletünkre vonatkozóan fix kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak. A tavaszi kuponos napokat május 12-13-14. tartjuk. A kupon egyszeri vásárlás alkalmával 20% kedvezményre jogosít és kizárólag saját ruházati termékeinkre használható majd fel.  
A kuponok elérhetőek a tavaszi-nyári katalógusban ill. letölthetőek INNEN és a bolt facebook oldaláról.
 
Úgy tudom, hogy a kuponnapokon túl állandó kedvezménnyel is várjátok a vásárlókat.
Igen, az üzlet egyik részén kialakítottunk egy állandó akciós pultot, ezen találják a folyamatosan változó, kedvezményes árukészletünket! Érdemes hát rendszeresen betérni hozzánk!
Címünk: Szombathely, Kossuth Lajos u. 10/2
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére