Jelenlegi hely

Ma ma - egy megrendítő film az anyaságról

"Tudod, mi a legnagyobb szerelem a világon? Amit az anya érez a gyereke iránt!"  - Erről szól ez a film. Gyere, és nézd meg velünk!

 
 
Április 7-től látható a mozikban Julio Medem (A szex és Lucia) legújabb filmje, a Mama, mely egy felkavaró történet életről, halálról, érzelmekről és anyaságról, de mégis az optimizmus himnusza, lázadás a pesszimizmus, a csüggedés pillanatai ellen, főszerepben az Oscar-díjas Penélope Cruzzal. Nyerj 2x2d jegyet a Savaria Moziba!
 
Az optimizmus himnusza
 
Magda, az állását vesztett tanárnő élete legmegrázóbb napját éli át. Egy mammográfiai rutinvizsgálat alkalmával daganatokat találnak a mellében. Ezt követően tudja meg azt is, hogy férje a nyarat Madridtól távol tölti a szeretőjével. Orvosa szerint szerencsére jó kilátásai vannak a gyógyulásra, ám fájdalmas sugárkezelések várnak rá. Fia, Dani focimeccsén megismerkedik a Real Madrid utánpótlás edzőjével Arturo-val, aki nagy örömére épp Dani játéka miatt látogatott el a mérkőzésre. Miközben fia jövőjéről beszélgetnek, a férfi szörnyű hírt kap: feleségét és lányát baleset érte. Az összeomlott férfit Magda kíséri el a kórházba.
 
A két ember sorsa különös módon összefonódik és a kilátástalan helyzetükből egymás segítségével találják meg a kiutat és nyer új értelmet az életük…
 
 
Julio Medem legújabb filmje egy felkavaró történet életről, halálról, érzelmekről és anyaságról, de mégis az optimizmus himnusza, lázadás a pesszimizmus és a csüggedés pillanatai ellen.
A film női főszereplője az Oscar-díjas Penélope Cruz, aki társproducerként első alkalommal vállalt szerepet a kamera másik oldalán. Pedro Almodóvar múzsája mellett ezúttal Luis Tosar(Amíg alszol, 211-es cella, Ismeretlen föld) és Asier Etxeandia játssza a főszerepet.
„Nagyon megrendítő és gyönyörű film. Igazán büszke vagyok rá. Tudom, hogy az emberek sokféle dolgot fognak majd gondolni róla ezért többféle reakcióra is számítok. Azt azonban biztosra veszem, hogy az emberek legtöbbjét megérinti majd. A film helyenként nagyon sötét tónusú, és fájnia is kell, mert a témája nagyon megható és fájdalmas, de nem lehangoló. Ugyanakkor néhol viccesen könnyed, de egy percig sem giccses. Egy tiszta film.” - nyilatkozta Penélope Cruz a filmről.
 
                                          A film előzetesét ITT nézheted meg!
 
 
 
A film szombathelyi vetítésére most 2db páros belépőt nyerhettek az AGORA SAVARIA jóvoltából,
ehhez nincs más dolgotok, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre ITT
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére