Jelenlegi hely

Útlezárások Szombathelyen a Szentivánéji programok miatt

Érdemes figyelni, mert a buszok is másként közlekednek szombat estig!

Pénteken ésn szombaton útlezárásokra kell számítani a Szentivánéji Vigasságok miatt Szombathelyen - adott ki tájékoztatást az AGORA.

Lezárásra kerül:

Június 23-án 15.00-tól június 24-én 02.00-ig , majd június 24-én 09:00-tól június 25-én 02:00-ig

 
  • a Bartók Béla körútnak a Kenderesi utca és a Gagarin utca közötti szakasza,
  • a Kenderesi utcának a Bartók Béla körút és a Reviczky Gyula utca közötti szakasza,
  • a Kárpáti Kelemen utcának az Árpád út és a Bartók Béla körút közötti szakasza.

A rendezvény helyszínére kizárólag a behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek hajthatnak be, továbbá a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett a közlekedés.

Változik a buszközlekedés is:

A Blaguss tájékoztatása szerint június 23-án, pénteken 16 órától június 24-én szombaton üzemzárásig :

2A, 2C, 29A és 29C járatok az Órásház és a Szent István park megállóhely között a Rohonci út – Magyar László utca – Gagarin út útvonalon közlekednek, a Tófürdő és Uszoda megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont a Haladás pálya és az Arany János utca megállóhelyeken. A Vasútállomásról 15:47-kor induló 2C járat már terelt útvonalon közlekedik. A 22-es autóbuszok a Tófürdő és a Kilátó út megállóhelyek között a Bartók Béla körút – Kenderesi utca – Árpád út – Kárpáti Kelemen utca – Lajta utca - Kárpáti K. u.– Kilátó út útvonalon közlekednek. A járat a Múzeumfalu, Lajta utca, Márton Áron utca megállóhelyeket csak a Kilátó út irányába érinti. Az Uszoda, Árpád utca és Mátra utca megállóhelyeket az autóbuszok NEM érintik. A Vasútállomásról 15:38-kor induló járat már terelt útvonalon közlekedik.

27-es autóbuszok az Arany János utca és a Kukulló dűlő megállóhelyek között, a 27A autóbuszok az Arany János utca és Kozma dűlő megállóhelyek között a Gagarin út – Jégpince út útvonalon közlekednek, az Árpád utca, Parkerdő lakópark és a Falunagy utca megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont az Emlékmű, Kozma dűlő és Víztározó megállóhelyeken. A 27A járatok végállomása a Parkerdő lakópark helyett a Kozma dűlő megállóhely. A Vasútállomásról 16:01-kor induló 27-es járat már terelt útvonalon közlekedik.

A helyettesítő megállókból való tervezett indulási idő megegyezik a kimaradó megállókból való tervezett indulási idővel.

A menetrend szerinti forgalmi rend június 25-én, vasárnap üzemkezdettől áll vissza.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére