Jelenlegi hely

Útlezárások Szombathelyen a Szentivánéji programok miatt

Érdemes figyelni, mert a buszok is másként közlekednek szombat estig!

Pénteken ésn szombaton útlezárásokra kell számítani a Szentivánéji Vigasságok miatt Szombathelyen - adott ki tájékoztatást az AGORA.

Lezárásra kerül:

Június 23-án 15.00-tól június 24-én 02.00-ig , majd június 24-én 09:00-tól június 25-én 02:00-ig

 
  • a Bartók Béla körútnak a Kenderesi utca és a Gagarin utca közötti szakasza,
  • a Kenderesi utcának a Bartók Béla körút és a Reviczky Gyula utca közötti szakasza,
  • a Kárpáti Kelemen utcának az Árpád út és a Bartók Béla körút közötti szakasza.

A rendezvény helyszínére kizárólag a behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek hajthatnak be, továbbá a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett a közlekedés.

Változik a buszközlekedés is:

A Blaguss tájékoztatása szerint június 23-án, pénteken 16 órától június 24-én szombaton üzemzárásig :

2A, 2C, 29A és 29C járatok az Órásház és a Szent István park megállóhely között a Rohonci út – Magyar László utca – Gagarin út útvonalon közlekednek, a Tófürdő és Uszoda megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont a Haladás pálya és az Arany János utca megállóhelyeken. A Vasútállomásról 15:47-kor induló 2C járat már terelt útvonalon közlekedik. A 22-es autóbuszok a Tófürdő és a Kilátó út megállóhelyek között a Bartók Béla körút – Kenderesi utca – Árpád út – Kárpáti Kelemen utca – Lajta utca - Kárpáti K. u.– Kilátó út útvonalon közlekednek. A járat a Múzeumfalu, Lajta utca, Márton Áron utca megállóhelyeket csak a Kilátó út irányába érinti. Az Uszoda, Árpád utca és Mátra utca megállóhelyeket az autóbuszok NEM érintik. A Vasútállomásról 15:38-kor induló járat már terelt útvonalon közlekedik.

27-es autóbuszok az Arany János utca és a Kukulló dűlő megállóhelyek között, a 27A autóbuszok az Arany János utca és Kozma dűlő megállóhelyek között a Gagarin út – Jégpince út útvonalon közlekednek, az Árpád utca, Parkerdő lakópark és a Falunagy utca megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont az Emlékmű, Kozma dűlő és Víztározó megállóhelyeken. A 27A járatok végállomása a Parkerdő lakópark helyett a Kozma dűlő megállóhely. A Vasútállomásról 16:01-kor induló 27-es járat már terelt útvonalon közlekedik.

A helyettesítő megállókból való tervezett indulási idő megegyezik a kimaradó megállókból való tervezett indulási idővel.

A menetrend szerinti forgalmi rend június 25-én, vasárnap üzemkezdettől áll vissza.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére