Jelenlegi hely

Új helyre költözik több gyeremekfogorvos

Február 1-től már új helyre kell vinni 4 körzet fogfájós gyermekeit

2021. február 1-én nyílik meg a volt városi strand helyén (Markusovszky Lajos utca 8.) felépült Egészségügyi Alapellátó Központ, melynek építése 2019. szeptemberében kezdődött meg, még az előző városvezetés döntése és pályázatai alapján. Február 1-től ide költözik négy háziorvosi, hat felnőtt fogorvosi és négy gyermekfogorvosi praxis.

Az intézmény Markusovszky utcai homlokzata

Az intézmény 2 szárnyból áll, mintegy 1000 nm-es, teljesen akadálymenetes, helyet kapott benne 15 orvosi rendelő, vérvételi helyiség, sőt az emeleti multifunkciós teremben előadások és továbbképzések  is tarthatóak lesznek.
A kívül-belül modern épület építésénél korszerű energetikai megoldásokat alkalmaztak. A szó szoros értelmében nem költözés történik, hisz a teljes berendezés új, a Március 15. téri rendelőkkel ellentétben itt nem „osztoznak” az orvosok a rendelőkön, hanem minden orvosnak külön rendelője lesz – emiatt változnak majd a felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelők telefonszáma is.
A parkolás is kényelmesebb lesz: itt 75 új parkoló került kialakításra – fontos, hogy a parkolót parkolótárcsával, maximum 3 óra időtartamra vehetik igénybe a betegek.

Az épület mögött kialakított parkolók

A rendelési idők nem változnak, a gyermekfogorvoknál továbbra is kizárólag időpont egyeztetéssel érkezhetnek a betegek! A gyermekfogorvosok épület 1. emeletén várják majd a kis fogfájós gyermekeket.

Az új épületbe költöző gyermekorvosok és körzetük:

Körzet száma

Fogorvos

Rendelő telefonszáma

15.

dr. Dul Zoltán

94/900-892

16.

dr. Gábriel Mátyás

94/311-182

17.

dr. Szende Gábor

94/900-893

18.

dr. Szekunda Katalin

94/900-894

Rendelési idő:

2021. február 1. napjától a Március 15. téren található rendelőkben a betegellátás megszűnik!

Az új épület átadásával a Fogászati Ügyelet is az új épületbe költözik, (korábbi hely: Wesselényi M. u. 4.) bejárata hátul lesz.

A hátsó bejáraton keresztül a Fogászati Ügyeletet közelíthetjük meg

A volt városi strand területén a fejlesztés, építkezés nem áll meg: a következő lépés egy modern bölcsőde épül itt. heart

 

Fotók: Szombathelyimami - miden jog fenntartva!

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére