Jelenlegi hely

Új helyre költözik több gyeremekfogorvos

Február 1-től már új helyre kell vinni 4 körzet fogfájós gyermekeit

2021. február 1-én nyílik meg a volt városi strand helyén (Markusovszky Lajos utca 8.) felépült Egészségügyi Alapellátó Központ, melynek építése 2019. szeptemberében kezdődött meg, még az előző városvezetés döntése és pályázatai alapján. Február 1-től ide költözik négy háziorvosi, hat felnőtt fogorvosi és négy gyermekfogorvosi praxis.

Az intézmény Markusovszky utcai homlokzata

Az intézmény 2 szárnyból áll, mintegy 1000 nm-es, teljesen akadálymenetes, helyet kapott benne 15 orvosi rendelő, vérvételi helyiség, sőt az emeleti multifunkciós teremben előadások és továbbképzések  is tarthatóak lesznek.
A kívül-belül modern épület építésénél korszerű energetikai megoldásokat alkalmaztak. A szó szoros értelmében nem költözés történik, hisz a teljes berendezés új, a Március 15. téri rendelőkkel ellentétben itt nem „osztoznak” az orvosok a rendelőkön, hanem minden orvosnak külön rendelője lesz – emiatt változnak majd a felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelők telefonszáma is.
A parkolás is kényelmesebb lesz: itt 75 új parkoló került kialakításra – fontos, hogy a parkolót parkolótárcsával, maximum 3 óra időtartamra vehetik igénybe a betegek.

Az épület mögött kialakított parkolók

A rendelési idők nem változnak, a gyermekfogorvoknál továbbra is kizárólag időpont egyeztetéssel érkezhetnek a betegek! A gyermekfogorvosok épület 1. emeletén várják majd a kis fogfájós gyermekeket.

Az új épületbe költöző gyermekorvosok és körzetük:

Körzet száma

Fogorvos

Rendelő telefonszáma

15.

dr. Dul Zoltán

94/900-892

16.

dr. Gábriel Mátyás

94/311-182

17.

dr. Szende Gábor

94/900-893

18.

dr. Szekunda Katalin

94/900-894

Rendelési idő:

2021. február 1. napjától a Március 15. téren található rendelőkben a betegellátás megszűnik!

Az új épület átadásával a Fogászati Ügyelet is az új épületbe költözik, (korábbi hely: Wesselényi M. u. 4.) bejárata hátul lesz.

A hátsó bejáraton keresztül a Fogászati Ügyeletet közelíthetjük meg

A volt városi strand területén a fejlesztés, építkezés nem áll meg: a következő lépés egy modern bölcsőde épül itt. heart

 

Fotók: Szombathelyimami - miden jog fenntartva!

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére