Jelenlegi hely

Megszületett Szombathely első 2021-es babája

Anna Zoya szülei első gyermeke

2021. első babája Vas megyében a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Szülészeti Osztályán született.
Anna Zoya 2:11 perckor érkezett meg, hossza 49 cm, súlya 2615 gr. Anna Zoya szülei első gyermeke, a szülés spontán és komplikációmentes volt, a baba és édesanyja jól vannak.
Hajnalban a szombathelyi kórházban több szülés nem volt, bár az osztályra új év hajnalán több kismama került felvételre.
Szívből gratulálunk!
 
A szombathelyimami 3 havi mérleg/légzésfigyelő kölcsönzéssel és egy léggömb csokorral szeretné meglepni a város 2021-es első babáját!
(Kérjük, a kispapa vagy a kismama vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 20 917 28 29 telefonszámon)
Kérjük olvasóinkat a cikk megosztásval segítsenek eljuttani felajánlásunkat a családhoz! 
 
A család elfogadta felajánlásunkat, a kislányt ezzel a személyre szabott léggömb csokorral leptük meg:

 
 
Kiemelt képünk illusztráció, forrás: pixabay
 
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adtál már fel dísztáviratot?

Adtál már fel dísztáviratot?

Azt sem tudod, mi az, és képzeld, megszűnik! Búcsúzásképpen harminconvalahány év után újra adtam fel dísztáviratot. A retro érzést teljes mértékben megkaptam ... tanulság: postára csak humorérzékkel és hideg élelemmel menjen minden kalandvágyó a 21. században is.
Amelyik családban odafigyelés és szeretet van, ott a videojátékozás nem lesz akkora probléma, hogy a szülőnek aggódnia kelljen

Amelyik családban odafigyelés és szeretet van, ott a videojátékozás nem lesz akkora probléma, hogy a szülőknek aggódnia kelljen – kütyüzés szakértői engedéllyel

Tavaly év tavasza óta, amikor megjelent a digitális tanítás, felerősödtek azok az aggodalmak, hogy a gyerekek rengeteg időt töltenek az online térben, és nemcsak tanulásra használják a számítógépet. Örök dilemma, hogy károsak vagy nem károsak a videojátékok, így összegyűjtöttem néhány érvet mellette és ellene.  Az alább felsoroltakat tudományos kutatások, kísérletek és szakemberek eredményei alapján is alátámasztom. - Dezsőfi Beatrix írása.
Víruskárok a gyermeklelkekben - óvodásoktól a tinédzserekig, mit okoznak a bezárások

Víruskárok a gyermeklelkekben - a lelkekben okozott kár nehezebben mérhető, de annál nagyobb!

Miközben éttermek, hotelek, és más cégek csuktak be vagy nyitottak ki az elmúlt időkben, a gyermeklelkek végig „tárva-nyitva maradtak”, és így könnyebben sérültek. Óvodásoktól tinédzserekig mindenki érintett ebben. Sokan a tinédzserekre gondolnának utoljára, pedig nekik aztán igazán fel van adva a lecke, hogyan találjanak párt maguknak, amikor minden a kevesebb érintkezésről szól. - Érthető módon a szerelmes pároktól valószínűleg a kevesebb érintkezés áll a legtávolabb. - Novák Ferenc írása.
Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére