Jelenlegi hely

Augusztus 1- az Anyatejes Táplálás Világapja Nyereményjáték

Teszteld tudásodat, töltsd ki kvízünket, nyerj ajándékcsomagot! 

Több évtizede augusztus 1. az Anyatejes Táplálás Világnapja, amiről Szombathelyen is minden évben megemlékeznek, oklevéllel jutalmazzák azokat az édesanyákat, akik felesleges anyatejükkel más babák fejlődéséhez is hozzájárulnak. A vidám együttlétre idén augusztus 4-én kerül sor a Kámoni Arborétumban.

A Szombatheyimami játékra hív Benneteket! Töltsd ki kvízünket, ami az anyatejjel kapcsolatos kérdésekből áll - minden kérdésre a helyes választ megtaláljátok cikkeinkben (amit a kérdések alá linkeltem), így ha figyelmesen olvassátok, könnyen megtaláljátok a válaszokat!

A nyeremék 2 ajándékcsomag: 
egy kifejezetetten babás családnak való és egy kisgyerekes családnak való csomag, hogy a már nem kismama anyukák is velünk játszhassanak.
Kérlek, a kvíz alatt jelöld, melyik csomagot nyernéd meg szívesen!

MÁRIS KITÖLTÖM A KVÍZT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Széthagyja a játékait, ruháit, egyéb holmiját? Mindennapos problémának tűnik, hogy nekünk, szülőknek kell rendet tenni utána? Tapasztalat hogy gyermekünket a legnagyobb nehézségek árán – vagy még úgy sem – tudjuk rendre szoktatni. Tippek az életkornak megfelelő, helyes módszerek alkalmazásához.
Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére