Jelenlegi hely

Augusztus 1- az Anyatejes Táplálás Világapja Nyereményjáték

Teszteld tudásodat, töltsd ki kvízünket, nyerj ajándékcsomagot! 

Több évtizede augusztus 1. az Anyatejes Táplálás Világnapja, amiről Szombathelyen is minden évben megemlékeznek, oklevéllel jutalmazzák azokat az édesanyákat, akik felesleges anyatejükkel más babák fejlődéséhez is hozzájárulnak. A vidám együttlétre idén augusztus 4-én kerül sor a Kámoni Arborétumban.

A Szombatheyimami játékra hív Benneteket! Töltsd ki kvízünket, ami az anyatejjel kapcsolatos kérdésekből áll - minden kérdésre a helyes választ megtaláljátok cikkeinkben (amit a kérdések alá linkeltem), így ha figyelmesen olvassátok, könnyen megtaláljátok a válaszokat!

A nyeremék 2 ajándékcsomag: 
egy kifejezetetten babás családnak való és egy kisgyerekes családnak való csomag, hogy a már nem kismama anyukák is velünk játszhassanak.
Kérlek, a kvíz alatt jelöld, melyik csomagot nyernéd meg szívesen!

MÁRIS KITÖLTÖM A KVÍZT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére