Jelenlegi hely

PPPhoto

 - A gyermekkor varázsa képekben

Őszinte, tiszta, egyedi. Mint minden kisgyermek.
 
Az egyik legcsodálatosabb dolog abban, hogy gyermekünk születik, az, hogy újra mi is teljesen más perspektívából szemléljük a körülöttünk levő világot. A gyermekek számára minden új, minden felfedezésre vár, minden izgalmas… az apró örömök rejtik a legnagyobb boldogságot… ők a lépcső legalsó fokáról is úgy ugranak le, mint mások a magas sziklák tetejéről…
 
Ez az ami inspirál engem. A gyermekeim, a gyermekek. Az ő álmaik, kívánságaik, kíváncsiságuk, képzeletük, kalandjaik… Egész egyszerűen, ők, a saját egyéniségük és egyediségük, ahogyan ők ezt a nagy és számukra ismeretlen világot felfedezik.
 
Minden gyermek a saját kis világán keresztül szemlél mindent, s adott a lehetőség, hogy ezt megörökítsük, örökre ne csak a szívünkbe, hanem egy speciális időkapszulába, fotónaplóba zárjuk.
 

Ha Te is szeretnéd gyermeked egyedi valóját, az ő egyéniségét, hétköznapjainak csodavilágát megörökíteni, jó helyen jársz. Amit kapsz, egyszerű, egyedi, csodálatos. A hétköznapok pillanatainak csodái, melyek mellett nem szabad elmenni, életed igazi kincsei rejlenek bennük. Ezeket az „itt és most” csodákat észre kell venni, át kell élni, teljes szívvel és lélekkel, mert nem jönnek vissza soha többé. Szeretem ezeket az őszinte és tiszta, valódi élettel átitatott momentumokat fotózni, s a képek által megmutatni, milyen csodálatos is az élet maga. A valódi élet. Nem a tökéletes ruhákba bújtatott, kiegészítők hadával ellátott gyermekekről különféle beállításokkal készített képek adják vissza az emlékeket, hanem azok, amelyek történeteket mesélnek. A gyermeked, s ezáltal családod történetét. Az életet, úgy, ahogy történik. A baba életének első pillanatait, megérkezésének csodáját, a családdá válás történetét, az első lépéseket, kisgyermeki kacajokat, kicsi kezek munkáját, amitől, igen, koszos lesz a praclijuk, és … igen, néha a könnycseppeket is.

A történetmesélő képek (storytelling photography) lesznek a retúrjegyek a múltba, mikor már a gyermeked gyermekét tartod a kezedben.

Engedd, hogy átadhassam Neked őket!

 

Történetmesélő fotózás Szombathelyen, és a Nyugat – Dunántúl területén.

Lifestyle kismamafotózás, babafotózás, gyermekfotózás,családfotózás az őszinte, tiszta, egyedi emlékekért.

 

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 396-0078

E-mail: info @ ppphoto.hu

PPphoto a Facebook-on

 

    

    

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére