Jelenlegi hely

Ismerd meg kölcsönzőnket!

Kik vagyunk? Hogyan működik?

KÖLCSÖNÖZNI? Igen!
 
Mint szülőknek fontos, hogy gyermekeink élhető Földön, élhető környezetben nőjenek fel és felelős szülőkké váljanak maguk is. Szeretnénk úttörők lenni egy számunkra fontos témában: a környezetvédelem! 
Azt tapasztaljuk, hogy míg Magyarországon sokan tartanak a babaeszközök kölcsönzésétől, külföldön ez már természetes dolog. Miért?

​Fenntartható - A legtöbb babaholmit a családok csak rövid ideig használják, különösen az utazáshoz használt dolgokat (strandkocsi, ételmelegítő, övterelő, magzati szívhang figyelő ) 

  • Költséghatékony - Miért vennéd meg azt, amit csak rövid ideig vagy csak néhányszor használsz egy évben?
  • Környezetvédő: a termékek újboli legyártásaval nem terhelik a környezetet
  • Nincs tárolási probléma - nem szükséges otthon tárolni hosszú idő, akár 1 éven keresztül, ha azokat kölcsönözheted is. 
  • Magasabb minőséget választhatsz - termékeink mind magas minőségű, márkás termékek
  • Megbízható - 2 kölcsönzés között minden termékünket ellneőrizzük, tisztítjuk
  • Vásárolnál? De nan vagy benne biztos, hogy milyent? Akár arra is használhatod szolgáltatásainkat, hogy rövidebb ideig kipróbálj egy olyan terméket, amit később megvennél.
KIK VAGYUNK?
 
Szombathelyen élő szülők, akiknek a legfontosabb a család. 2 kislányunk folyamatosan elhalmoz bennünket szeretével - kihívásokkal - és velük kerek az életünk.
Az elmúlt évek során lassan, de biztosan simult lábunk alá az út, amelyen jelenleg járunk: családok szolgálata a szombathelyimamin keresztül. Legyen az egy hír megírása, egy gyűjtési akció megszervezése, a Család-Expo és immáron 3 éve kölcsönzőnk, aminek bővítése mindig a szülői visszejezések alapján történt. Vállalkozásunk személyes élményből indult: Budapestről visszaköltözve merült fel a babruha-börze  ötlete, ami azóta 10 éves és ma már Vas megye legnagyobb családos rendezvénye Család-Expo néven. Tevékenységeink bővítése mindig egy-egy problémára, hiányosságra adott válasz. Sok nehézséggel, akadállyal kellett szembe néznünk - bevalljuk, ez néha megtorpantott bennünket -, de újraterveztünk és mentünk tovább.
Kölcsönzőnkben kiválasztjuk, leteszteljük ( a légvárak teszetelése 2 lányunk feladata) és kölcsönözhetővé tesszük azokat a termékeket, amikkel megkönnyíthetjük a családok életét, boldogabbá tesszük a gyerekek születésnapját. 
 
KÉNYELEM, MINŐSÉG, KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
 
Célunk, hogy segítsünk a környezetünkben élő családokat, hogy költséghatékonyabb, kényelmesebb és környezetbarát legyen gyermeknevelésetek.
Lehetőségetek van tőlünk magas minőségű, mindig tiszta, biztonságos babaholmikat bérelni.Ha csak pár hónapra (esteleg napra) van szükségetek egy-egy bataremékre, légvárra, nem érdemes megvásárolni azt. Ha évente csak néhány alkalommal van szükségetek a kisgyerekek utazásával kapcsolatos eszközökre, akkor nem érdemes sok tízezret arra költeni, utána aztán 12 hónapot tárolni a garázsban, padláson, nagyinál. Kölcsönözzetek inkább, amivel pénzt, időt és helyet is spóroltok – kölcsönzésetekkel pedig családi vállalkozásunkat is fenntartod!
 
Bár kölcsönzőnknek nincs hivatalos nyitva tartása (hisz a nyitvatartási időben épp a szülők is dolgoznak ), telefonos időpont egyeztetéssel értek el minket - szülőként előfordul, hogy nem tudjuk felvenni a telefont. Fürdetünk, leckét írunk, épp a pénztárnál fizetünk, gyerekért megyünk az iskolába - ezért kérünk, ha épp nem vesszük fel a készüléket, hívjatok minket újra!
 
Vizaverné Horváth Zsófia
Szombathelyimami 
MANÓVÁR KÖLCSNZŐ megálmodója
Telefon: 06 20 917 28 29
 
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére