Jelenlegi hely

Kernné Mihácsi Melinda

Rossz szokások, félelmek, stressz elengedésében, tanulási és látás problémákkal, immunerősítéssel, ráncok eltüntetésével kapcsolatban kezeléseket vagy képzéseket tartok. A hozzám fordulóknak segítek párkapcsolati, önismereti problémáknál, családtervezésnél, egyéni szülésfelkészítéssel, szüléstámogatással és gyermekágynál. 

Kérdéseid vannak? Várandósságról, kórházi szülésről, otthonszülésről, gyermekágyról, szoptatásról, igény szerinti hozzátáplálásról, segített szobatisztaságról, hordozásról

Örömteli gyermeknevelés boldog családban!
 
Foganástól születésen, az emberi kapcsolatokon keresztül, a családtervezésen át, a szülésnél, gyermeknevelésnél, egészség témakörében átfogó segítséget nyújtok neked.
 
Az Access Consciousness®-t Gary Douglas alapította több, mint 20 évvel ezelőtt, és a mai napig fejleszti Dr. Dain Heer-rel. Célja, hogy hozzásegítse az embereket ahhoz, hogy "tudják, amit tudnak" :
Access Bars® fejen végzett energetikai kezelés páratlan személyiségfejlesztő módszer. Rossz szokásaidat, félelmeidet, stresszt szeretnél eltörölni? Tudtad, hogy ez néhány „gomb” érintésével elérhető úgy, hogy nem kell egyesével mindent előhívni, megnevezni? A nehézségekre és a jövőre koncentrálva, kérdéseket teszek fel. Láthatóvá vállnak számodra azok a lehetőségek - siker, pénz, kapcsolatok, kreativitás, kommunikáció - amelyeket eddig sorban kihagytál.
Mire jók az Access testkezelések? Hajlandó leszel látni dolgokat, helyrejöhet fizikai látásod, erősíthetjük az immunrendszered, egészségügyi problémáidat, ráncaidat tüntethetjük el. Mindez relaxálva, fájdalom nélkül.
Gyermekeidnél amennyiben felmerült figyelemzavar, magatartásprobléma, tanulási nehézség, megoldást nyújthat.
"Az Életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém"®
 
Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó trénerként azon munkálkodom, hogy egyéni problémáidra választ találj. Pártalálás nehézségeiben, gyermekvállalásra felkészülésben (sok apróságban, ami megkönnyíti az életed), a gyermeknevelésben (hogy öröm legyen az első pillanattól fogva). Szeretnéd élvezni és megélni minden kihívásával együtt?
 
Gyermeket szeretnél? Szeretnéd megtudni milyen más lehetőségeid vannak még azon kívül, amit ismersz? Mi neked a legmegfelelőbb? Ma könnyen felkínálják a lombikbébi lehetőséget. Több mint öt természetes módszer közül választhatsz. Vannak ismerőseim, akiknek papírjuk volt arról, hogy nem lehet gyermekük, és mégis boldog anyák. Milyen lehetőségek vannak? Mi az amit nem mondanak el a lombikprogramról, de ha belevágsz, nem tudod kikerülni?...Mi lehetséges, aminek a választásával elmondhatod, hogy tényleg a könnyebbség felé tettél lépéseket?
 
Dúlaként támogatlak a várandósság, szülés és gyermekágy alatti időszakban. Segítek Traumáid feldolgozásában, a szülésre való felkészülésedben, vagy szülés utáni felépülésben. Császármetszésre készülsz? Előtte utána hasznos tanácsokkal láthatlak el.
Kérdéseid vannak? Várandósságról, kórházi szülésről, otthonszülésről, gyermekágyról, szoptatásról, igény szerinti hozzátáplálásról, segített szobatisztaságról, hordozásról, ..?
 
Tapasztalataim, képzéseim által szerzett tudást szívem teljes melegével nyújtom feléd. Annyit merítesz belőle, amennyi neked kell.
 

Kernné Mihácsi Melinda
ACCESS Consciousness® kezelő, (Bars facilitátor)
Önismereti és Párkapcsolati Problémamegoldó Tréner
Szüléstámogató és Gyermekágyas Professzionális Dúla

 

70/3195317 vagy kmlinda77@gmail.com
http://dulajelenlet.blogspot.hu/

Hozzászólások

Kedves Melinda! Egyéni szülésfelkésztő "tanfolyamot", esetleg kiscsoportban való felkészítő beszélgetést szokott-e szervezni Szombatheylen? Köszönöm

Egyéni szülésfelkészítéseket tartok, ahol a saját kérdésekről, félelmekről beszélgetünk.  (Elnézést a későbbi válaszért, a leveleim között még be kell állítanom, hogy lássam a válaszokat)

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére