Jelenlegi hely

Vállvetve Apával! - Legyen a közös élmény az apák napi ajándék!

A Férfiak Klubja által megálmodott, Apák napját ünneplő Vállvetve Apával programhoz több, mint 60 cég csatlakozott (kisvállalkozások és nagy multinacionális cégek is)!

A Férfiak Klubja olyan hagyományt teremt Apák napjához kapcsolódóan, mely során az apukák a Vállvetve Apával nap keretében magukkal vihetik gyermekeiket munkahelyükre. Ez lehetőség az apukáknak, hogy beavassák gyermeküket „titkos életükbe”. Lehetőség a gyerekeknek, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak édesapjuk mellett.

Idén június 17-én (apák napját követő hétfőn), immár második alkalommal, közel 10 000 munkavállalóhoz jutott el közvetlenül a Vállvetve Apával nap. A program sikerét az is mutatja, hogy a számos tv-, rádió interjú valamint a nyomtatott és online sajtó megjelenések miatt elért nagy számú emberek/cégek egyre többen és többen csatlakoztak.

A részt vevő cégektől, apáktól érkező pozitív visszajelzések bizonyítják, hogy hatalmas élmény, ha a gyerekek igazi munkahelyeket látnak, ahol valódi munka folyik. Apáknak és gyermekeiknek, munkáltatóknak és munkahelyi közösségeknek egyaránt meghatározó volt ez a nap!

További információk: http://ferfiakklubja.hu/shop/vallvetve-apaval


Reméljük, hogy jövőre még több cég és ezáltal apuka és gyermeke ünnepel velünk ilyen különleges módon!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére