Jelenlegi hely

Neumann János Általános Iskola

Szombathely
Losonc u. 1.

Intézmény weboldalának címe: 
 
Intézmény elérhetőségei: 
9700 Szombathely, Losonc u. 1.
94/344-070
94/313-399
Igazgató: 20/5036566
Iskolatitkár: 20/5036336
Gazdasági ügyintéző: 20/5033239
 
 
Vezető: Csapó Erzsébet
 

Hozzászólások

A  Szombathelyimami 2015/16. évi „A mi iskolánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked iskoláját?” A válaszok itt olvashatók.

Egy iskola választásánál fontos, hogy a gyermek ÉS a szülő is megtalálja azokat az értékeket, amiket fontosnak tart. Kiemelkedő az angol nyelv, a számítástechnika és a matematika oktatása, a gyermekek úszni járnak. Az hogy a Neumann Ökoiskola, már csak „hab a tortán”, hisz a környezet közelsége és az egészségnevelés mindig fontos!

Lassan már 6 éve ebbe az iskolába jár a kisfiam. Amit elmondhatok az isoláról az eddigi tapasztalatok alapján az csupa pozitív élmény. Nagyon sok színes és érdekes program áll rendelkezésére a gyermekeknek. Alsó tagozatban a napköziben várta csupa izgalmas feladat a gyermekeket. Kézműves foglalkozások, zsibvásár, sport vetélkedők, mozi látogatás, stb.  Napközis Ki Mit Tud versenyen mérhették össze tudásukat a gyermekek. Mi nagyon meg voltunk elégedve  Margit néni napközis tanító néni munkájával.  Aztán felsősők lettünk, ahol már több szakkör lehetősége várta a gyermekeket, pl biológia szakkör, amelynek keretében sok izgalmas kísérlet, tudás és verseny  teszi  színesebbé a szakkörön részt vevő gyermekek életét. Itt köszönöm meg Betti néni munkáját, aki szívvel lélekkel csinálja ezt a feladatot. Osztályfőnökünk Kriszti néni, aki igazán szereti a gyerekeket, segíti őket, biztatja és meghallgatja problémájukat, karácsonykor ünnepi készülődéssel, ajándékozással teszi örömtelivé a gyerekek karácsonyi várakozását. Sok verseny lehetőség, pl angol , természettudományi verseny van, amelyen jeleskedhetnek a jelentkező gyermekek. Nagy hansúlyt fektetnek az egészséges életmódra, pl.egészség hónap projekt verseny és a természet megóvására, pl madárkarácsony. A Neumann hét keretében versenyekkel emlékeznek meg az iskola  névadójáról. Nagyon szép kert áll a gyerekek rendelkezésére a szabadidő eltöltésére. Jól működik a Szülői Munaközösség, amely sok támogatást kap iskolánk Igazgatónőjétől. Még sok pozítiv dolgot tudnék említeni, röviden ennyit szerettem volna megosztani. Mi nem bántuk meg, hogy ezt az iskolát választottuk.

Azért szeretjük a Neumann-t, mert itt haladó szelleműek a tanárok, minden lehetséges eszközzel támogatják a gyerekeket a tanulásban,s portolásban. 

Az iskola változatos programokat kínál, jó színvonalú az oktatás, és nagyon szereti a gyermekünk az osztályközöséget, amelbe jár.

Azért szeretjük az iskolánkat, mert mindenre van lehetőség : sport, nyelvi oktatás, informatika...tanítóink gyermekcentrikus oktatást végeznek. Külön érték a hatalmas zöld terület, amely iskolánkhoz tartozik, a természet megismerése, felfedezése így még inkább testközelből történik. Szeretjük a Neumann Iskolát!!! 

2. osztályos gyermekem szavai : " Tanárnénik kedvesek,nem annyira szigorúak :) ,szeretem az osztálytársaimat,sok jó program van " ! Szeretjük ezt az iskolát , játékosan tanulnak a gyerekkel ,sokat vannak a szabadban és ami Nekem különösen tetszett az a felső szint ahol az 1,2 osztály van nagyon szép olyan mint egy mesevilág :)

Nemcsak mi, hanem kislányom is szereti az iskolát, ami nagyon fontos. Jól érzi magát az osztályban, örül, hogy sok újat tanulhat, szereti a tanítonéniket. Változatos programokat szerveznek a tanitónénik, a Szülői Munkaközösség iskolaidőben, ée iskolaidőn túl.

Azért szuper a mi iskolánk, mert kedvesek a tanárok nagyon segítőkészek odafigyelnek mindenre ha gond van szólnak és együtt próbáljuk megoldani!Imádunk idejárni!

Kislányom 1.b osztályos, rajong Kati néniért :)

Kislányom 1.b osztályos, rajong Kati néniért :)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére