Jelenlegi hely

Szombathelyimami- ez történt velünk 2016-ban

Az elmúlt év is mozgalmas időszak volt számunkra, bemutatom - a teljesség igénye nélkül - hogy mit is csináltunk.
Tarts velem, nézzük át együtt!

Rengeteg levelet írtam…

Általában kéthetente küldtem nektek hírlevelet, idén összesen 28-at. Szeretek írni (bár néha éjszakába nyúlik és az utolsó pillanatban készül el) és jó látni, hogy ti is szeretitek olvasni összeállításaimat. Hétről-hétre egyre többen iratkoztok fel (jelenleg 4098 család), amit ezúton is köszönök! Megígérem, hogy jövőre is számíthattok egy-egy informatív, tartalmas és színes Szombathelyimami levélre.

Hírt adtunk…

Ebben az évben összesen 90 helyi hírt és 317 országos hírt tettem közzé az oldalon. Nem vagyunk kifejezetten hírportál, de amint látjátok, törekszem rá, hogy a lehető legtöbb, a szombathelyi és Vas megyei családokat érintő friss hír megtalálható legyen nálunk is.

Sok-sok hasznos információt összegyűjtöttem…

 • a szombathelyi és Vas megyei táborlehetőségeket,
 • a szombathelyi óvodai-, iskolai nyílt napokat,
 • a szombathelyi baba-mama klubokat,
 • összegyűjtöttem a szombathelyi játszótereket,
 • a Vas megyei strandokat,
 • a családoknak szóló szombathelyi és megyei programokat,
 • megyei és országos gyermek és családi pályázatokat,
 • figyeltük és közzétettük az orvosi rendelések változásait
 • ajánlottunk rengeteg kedvezményes vásárlás lehetőségét,

 

 • és rengeteg jó cikket írtak az imamik és szakértőink…
Az imamik írtak, interjúztak, történetet meséltek…
Családokról, családoknak írunk, magazinunkban több, mint 350 cikket publikáltunk. Nálunk tényleg minden témában találtok friss, érdekes tartalmat.
 
 
Programokat ajánlottunk…
A 2016-ban is a leglátogatottabb menünk a Programajánló volt.  Mottónk: nálunk mindent egy helyen megtalálsz, amire szombathelyi és környéki szülőként szükséged lehet. Ebből természetesen a családi programok sem maradhatnak ki. Hétről-hétre összegyűjtöttem megyeszerte a  családi programokat, ünnepek és szünetek alkalmával pedig tematikus programajánlóval és letölthető, összefoglaló táblázattal jelentkeztem.
 
Mi is szerveztünk programokat...
 
Börzéztünk és expoztunk
2016-ban 5 alkalommal találkoztunk Oladon, börzéinket most is töretlen érdeklődés követte. Többezer játék és ruha cserélt gazdát, összesen 405 anyuka, 62 kiállító és többezer család vett részt a rendezvényeken. Be kellett látnunk, hogy a hely már szűk - így 8 év és 39 börze után a februári Család-Exponk új, tágasabb, 1500 nm-es, modern tornacsarnokban lesz, a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium Tornacsarnokában. Bízom benne, hogy az új helyszín - mely komoly kihívásokkal állít szembe - elnyeri tetszéseteket!
Köszönöm minden segítőnek, minden cégnek és helyi vállalkozásnak, hogy szponzorációjukkal segítették rendezvényünket!
 
     
 
   
 
Anyák napján virágot ültetteünk
2016 . május 8-án harmadik alkalommal rendeztük meg az Anyák napi virágültetésünket, most új helyen, a Pelikán Parkban. 150 db virágpalántát és mellettük a kis szívecskékre felírt gyermekneveket ültettek el az édesanyák és gyermekeik! Köszönjük, hogy eljöttetek és tanúságot tettetek velünk arról, hogy anyának lenni JÓ!
Másodszor adtuk át a Vas megyei Vándorbölcsőt, rendezvényünk fővédnöke Stánitz Éva Vas megyei Tisztifőorvos volt.
Rendezvényünkről hírt adott a Szombathelyi TV ,  a Vas Népe
 
  
 
   
 
Gyűjtöttünk, segítettünk, elismerést kaptunk
Minden börzénken 2016-ben is fontosnak tartottuk, hogy összefogjunk és rászoruló gyerekeknek, családoknak segítsünk. Tomboláink bevételét jótékonysági célra fordítottuk, 2 legsikeresebb gyűjtésünk a júniusi body- és rugdalózógyűjtés, és a karácsonyi mesekönyvgyűjtésünk volt, így 117 gyönyörű mesekönyvet tudtunk a Rumi Gyermekotthon lakóinak karácsonyfája alá tenni. Köszönjük nagylelkűségeteket!
 
  
 
2016. február 26-án tartotta a GAP Média Kft. 3 Jó Cselekedet nevű társadalmi kezdeményezésének díjátadó estjét Budapesten, a Hotel Gellértben. A jótékonysági verseny helyezettjei között szerepelt a www.szombathely.imami.hu Családi információs portál is. A szerkesztőség 3, a 2015. évben véghez vitt projektjével indult, a zsűri döntése alapján – második alkalommal - elnyertük Az Év Legsegítőkészebb Médiuma 2015 díjat. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy széles a szülői, olvasói támogatással megvalósuló kezdeményezéseinkkel segíthettünk, s külön öröm számunkra, hogy ezeket a példaértékű programokat a hazai szakma is elismeri.
A díjjal kapcsolatban egy hosszabb interjút hallhattatok velem a Katolikus Rádióban és a Szombathelyi TV Nő napi beszélgetős műsorában (33:25-től).
 
   
 
Advent kezdetén a Budapestimamikkal és saját készítésű portékáinkkal részt vettünk a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárán Budapesten, a Várkert Bazárban, ahol közel 50 szervezet, a civilek mellett vállalkozók és neves közéleti személyiségek is a jó ügy mellé álltak. Összesen 1,5 millió forint gyűlt össze az Őrzők Alapítvány javára.
 
Játékokat és pályázatokat szerveztünk és nyereményeket sorsoltunk…
Értékes nyereményeket sorsoltunk ki. Nagyon fontos számunkra, hogy ne csak információval és értékes tartalommal segítsünk, hanem rendszeresen meg is tudjunk ajándékozni benneteket. 2016-ban közel 20 játékot indítottunk a honlapunkon, ahol többszázan játszottatok.
 
Miket is nyerhettetek?
 • Mozijegyet az AGORA Savaria Filmszínházba: Zootropolis, KungFu Panda, MaMa, Angry Birds, Szenilla, Jégkorszak - a Nagy Bumm, A kis kedvencek titkos élete, Trollok
 • Tanszercsomagot a Pátria Szaküzlettől
 • Belépőjegyeket a Légvárvilág és a MegaJátszóházakba
 • Családi hétvégét Pécsre, a Szamárfül Fesztiválra
 • Belépőt az Alma Együttes koncertjére az AGORA felajánlásában
 • Belépőket a nagyvázsonyi Csülök Fesztiválra
 • "Kuponozóink" között ajándékcsomagot sorsoltunk

Volt 2 pályázatunk, sajnos az országos Imami pályázatban nem sikerült az első 4 megye közé kerülnünk.

 
Hirdettünk, ajánlotunk, havonta új kedvezményeket hoztunk…
 
Fontos számunkra, hogy minden olyan cég bemutatkozhasson és elérhető legyen honlapunkon, aki értékes, családoknak szóló terméket/szolgáltatást kínál. Jó volt megtapasztalni, hogy az I. Szombatehlyimamis Kuponfüzetet többszázan letöltöttétek és használtátok! Jó volt megtapasztalni, hogy a Szombathelyimami kedvezményprogramot egyre több cég keresi, és kínál olvasóink számára különböző kedvezményeket.
Mit gondoltuk, folytassuk tavasszal? Ha tetszett, írjátok meg nekünk! 
 
 
 
 
Közösen moziztunk
Advent 3. hetében közös mozizásra hívtunk Benneteket a Savaria Filmszínházba, ahová a szombathelyimami olvasjaként féláron vehettetek jegyet. A moziprogram jövőre is folytatódik, a rajzfilmek mellett sok-sok szuper filmmel jövünk majd. 
 
 
 
 
 
 
 
Tréningeztünk, együtt gondolkodtunk…
Az Imami erejét és lendületét elsősorban ti olvasók adjátok, értetek csináljuk, ötletelünk, ha kell, éjszakázunk. És nemcsak én, a Szombathelyimami,, de az országos franchise minden egyes tagja.
 
 
A Szombathelyimami honlap szerkesztőjeként azért dolgozom, hogy minél több és értékesebb tartalmat találjatok a honlapon, a hírlevelekben és a FB oldalon. Minden egyes megkeresés megerősít abban, hogy érdemes csinálni. Van kedved segédszerkesztőként (programfeltöltés, honlapkarbantartás, programok felkutatása) segíteni? Örömmel veszem, ha úgy érzed Te is szívesen csatlakoznál!
 
Köszönöm, hogy a Szombathelyimamival vagytok, tartsatok velem 2017-ben is! Találkozznk február 4-én a megújult Babaruha-börze és Család-Expon!
 
Szeretettel,
ZsófImami
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink