Jelenlegi hely

Nyúl Péter a Savaria Moziban

Játssz velünk és nyerj mozijegyet!

De kis is Nyúl Péter?

Nyúl Péter rengeteg sok kalandba keveredik, nagyon kíváncsiskodó, és nehezen fogadja meg édesanyja intelmeit. Nem képes arra, hogy megtartsa a távolságot Gregor úr kertjétől, ahol nagyon hívogatóak a legfinomabb zöldségek, amikor nőni kezdenek. Fontos próbatétel részére, hogy a salátának, a reteknek, és a zöldbabnak ellenálljon, amelyek oly csábítóak.

A Nyúl Péter és barátai brit televíziós rajzfilmsorozat, amelyet Dianne Jackson és Geoff Dunbar rendezett. A forgatókönyvet Beatrix Potter írta, a zenéjét Colin Towns szerezte. Az Egyesült Királyságban a BBC vetítette, Magyarországon az MTV1, új szinkronnal a Duna TV és a Minimax sugározta.

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban.

Szeretnéd megnézni a filmet? 
Játssz velünk, válaszolj helyesen a kérdésre és várd március 14-én a sorsolást!

 

Játékunk véget ért, a szerencsé nyertesek:

GOMBÁS EMŐKE

NÉMETH-KOCSIS MÁRIA

Gratulálunk, jó szórakozást kívánunk!
 

Forrás: Wikipédia, InterCom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink