Jelenlegi hely

A Mesebolt Bábszínház évadnyitó programja a Fő téren elmarad!

A Mesebolt Bábszínház családi évadnyitó rendezvénye a rossz időjárás miatt elmarad!

Az időjárás előrejelzés szerint ma, szeptember 2-án vasárnap délután a délelőttihez hasonló idő várható: bármikor kialakulhat egy-egy zápor vagy zivatar. 
 
Partnereinkkel együtt sokat és nagyon lelkesen készültünk a programra. Annál is inkább mert már tavaly sem tudtuk megtartani a viharos szél és az eső miatt. (Talán néhányan emlékeznek rá.) És a hagyományos elfoglaltságok mellett sok meglepetést is szántunk a gyerekeknek és szüleiknek. ..
 
Sajnos a táncbemutatók, előadások, kézműves foglalkozások, a "bóbitás játékok" idén is elmaradnak. És nem derül ki az sem, mi lett volna a meglepetés. Majd talán jövőre...
Addig is nézzék internetes oldalunkat, hiszen már egy hét múlva indul a kamarateremben a matinék sorozata. Jövő vasárnap (szeptember 9-én 10 órakor) a 6 évesnél idősebbeknek játsszuk a Kőszegi Várszínházzal közös ESTIMESE című előadásunkat. Aztán hétről-hétre jönnek a már ismert és szeretett és az új mesék, minden korosztálynak.
 
És izguljanak a társulatért, hiszen rövidesen eldől, ki nyeri el a Kritikusok-díját, melynek gyermek- és ifjúsági előadás kategóriában egyik jelöltje a Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) című játékunk.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink