Jelenlegi hely

Megújult egy játszótér Szombathelyen

Korábban 2 hinta állt itt csupán és pár pad.

A Bem József - Paragvári utcák kereszteződésében korábban is volt egy kisebb játszótér, ott azonban csak 2 láncos hinta és pár pad árvállkodott - a képek, amik Játszótér kereső menünkben voltak láthatók nem tették vonzóvá a helyet.

Az elmúlt hetekben csendben, de látványosan megújult a tér - az átadóra és a sajtótájékoztatóra sajnos nem kapott meghívót a város egyetlen Családi információs portálja, de mivel minden nap arra járunk, láttunk és nagyon örültünk a megújulásnak.

Az elmúlt hetekben kicserélték az elhasználódott, piszkos kavicsot, több új játék (mászókás csúszda, homokozó, rugós játékok, pörgettyű) került elhelyezésre és hogy a szülők, idősebbek is le tudjanak ülni, szép új padok kerültek a játszótér szélére. A régi, csúf fekete hinta vidám színeket kapott.

Megtudtuk a beruházás, felújítás közel 5 millió forintba került és még az ősszel sövény és zöld növények kerülnek elültetésre.

Bízunk benne, hogy sok kis gyerek találja örömét a játékokban, sok találkozásnak és beszélgetésnek lesz helye a park, ahol jól érzi magát kicsi és nagy. Bízunk benne, hogy a felújítás után hónapokkal később is tiszta és rendezett, cigarettacsikk és szemétmentes környezetben játszhatnak az apróságok.

Az ősz hátralévő napjait használjátok ki és keressétek fel!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink