Jelenlegi hely

Karneváli tippjeink - 3. - Legyenek biztonságban a gyerekek!

Mit tegyünk annak érdekében, hogy a karneváli forgatagban ne vesszen el a gyerkőc?

KARNEVÁLI TIPPJEINK:
 
A karneváli forgatagban gyakran előfordul, hogy egy-egy gyerek elveszik, elbámészkodik, lemarad a családtól. Javasoljuk, hogy indulás előtt a gyerek karjára (belülről) írjátok rá tollal vagy alkoholos filccel a szülők telefonszámát.
Ha a gyerek már tud beszélni, mondjuk el neki, ha elveszik, ne ijedjen meg, hanem menjen oda egy felnőtthöz és kérje meg, hogy a karján lévő számon hívjanak fel minket. 
 
 
 
Az elmúlt 2 évben a szervezők pólómatricákkal készültek, nagy sikert aratott. A matricára felírhatjuk a Karneválon kalandozó gyerek nevét és a hozzá tartozó felnőtt mobilszámát! A matricán a keret kék és bordó - hogy mindkét nem örülhesen.  A matricához bárki ingyenesen hozzájuthat a Fő téri Karneváli információs pavilonban (a Szentháromságszobor mellett), a Tourinform Irodában (Király u. 1-3.) és a rendezvény napjaiban a Kalandvárban és az Öreg Város Vásárában szolgálatot teljesítő önkéntesektől.
 
 

A Fő téri drogériában lehet kapni erre speciális info karszalagot (van fiús és csajos is), amire szintén ráírhatjuk a gyerek adatait, szülők telefonszámát.
Ha pedig elveszett, síró gyermekkel találkozunk, akinek a pólóján/karján van telefonszám, ne hagyjuk magára, a szülőket próbáljuk meg felhívni!
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink