Jelenlegi hely

Itt a tavasz, nyit a Kalandváros Szombathelyen

A Sportliget építése miatt azonban a bejárat máshol van!

Március 16-án 9:00 órakor kinyítja kapuit a Kalandváros, ami minden nap 9:00-18:00 óra között várja a látogatókat, ha az időjárás engedi.
A Szent Márton kártyával redelkező lakosok 2019-ben is kedvezményesen vehetik igénybe a játszóteret.
Az elmúlt időszakban a SZOVA Zrt. munkatársai felkészítették a játszóparkot a szezonra: megtörtént az eszközök javítása, festése, illetve az esésvédelmi felületek pótlása is. 
 
A Sportliget folyamatban lévő átalakítása/felújítása miatt azonban a korábbi, Dolgozók utca felőli bejárat az építkezés ideje alatt nem használható, az ott található parkoló sem használható, a látogatók a gépjárműveket az építési területen kívül tudják elhelyezni.
A Kalandváros ideiglenesen a Liget utca felől közelíthető meg, a kivitelező által kialakított útvonalon - ezt a mellékelt fotón pirossal jelölve láthatják.
 

 

 

Forrás: szova.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére