Jelenlegi hely

7 tipp, hogy miért gyere el szombaton a Család-Expora!

Készültök már a szombati találkozásra? Nálunk már nagy az izgalom, részleteket elárulunk!

Mi vár rátok? Egész délelőttös kaland smiley

1. Közös, pecsétgyűjtő játék miden családnak

Szerettek játszani?
Szerettek nyerni?
Szeretitek a garantált ajándékokat?
Új játékkal várjuk a családokat: kiállítóink különböző játékokkal, rejtvényekkel, feladványokkal várják a látogatókat - ezek teljesítése után a bejáratnál kapott ÚTLEVÉLBE pecsétet szerezhettek.
A megfelelő számú pecsétet összegyűjtő családok között értékes ajándékokat (pl. Sonnentherme belépő) sorsolunk ki, az első 30 család pedig garantált ajándékot kap.
Hogy mik lesznek a feladatok? Egyenlőre még titok!
A pecsétgyűjtő standokat táblával jelezzük.


2. Szigetek 

Első alkalommal "szigeteken" várunk Benneteket:

 • EGÉSZSÉG-SZIGET: 
  Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével hatalmas, "egészséges" szigeten várjuk a családokat a csarnok hátsó részében - egészséges ételkóstoló, egészség-tanácsadás, állapotfelmérés Inbody készülékkel, frissítő masszázs - mindezt pecsétért! 


 • JÁTÉK-SZIGET:
  Az egyik leglátogatottabb helyszínünk most egy kicsit odébb költözik, a tornaterem bal hátsó részébe - a gyerekek kipróbálhatják a Manóvár Kölcsönző új, bálnás légvárát, a játszószőnyegen pedig újabb játékok várják a kicsiket. 

 • MESE-SZIGET:
  10:30-tól a Mesebolt Bábszínház művészei várják a gyerekeket a Kék Tornateremben Vásártér c. 3 részes előadásukra - pecsétgyűjtő helyszín!  

 • LÉLEK-SZIGET
  Sokszor botlunk bele azokba a kérdésekbe, ahol friss szülők érdeklődnek különböző facebook csoportokban a keresztelésről. Így hát nagyot gondoltunk, és meghívtuk a 3 történelmi egyház képviselőjét, akiket kötelenül megkérdezhettek mindenről, ami a kereszteléssel kapcsolatban felmerül bennetek. 


3. Ruhatár

Ki szeret kabátban, nagy csomagokkal vásárolni, szórkozni? Korábban nagy sikere volt - most is lesz!
A bejáratnál található ruhatárunkban díjmentesen megőrizzük a kabátokat, nagyobb csomagokat, szükség esetén a babakocsit is elhelyezzük, hogy könnyebben mozogjatok.


 

4. Tombola

Szokásosan 11:20-kor kezdődik, értékes nyereményekkel, melyet kiállítóink, támogatóink, partnereink és magánszemélyek ajánlanak fel.
Kis ízelítő: belépő a Sonnenthermebe, 10.000 Ft értékű ajándékutalvány az Alexa Design-től, Tupperware ajándékcsomagok, AVON ajándékcsomag, Szülinapi zsúr az Andkaland-tól, 2 db sapka a Luana Babytől, ajándékcsomag a Viki Gyógypárná-tól és még sok-sok csomag - kb. 50 db. 

5. Wellcome-csomag

A korán érkezőket ajándékcsomaggal várjuk, amiben partnereink kisebb ajándékait, kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjait helyezzük el. De a csomagban magazinokat, ismertető anyagokat is teszünk. Kérjük, hogy családonkét csak 1 csomagot kérjetek - köszönjük!

6. 105 börzés asztal

És a legfontosabb: a csarnok legnagyobb részében börzés anyukák várnak Benneteket, hogy a tavaszi időszakra megvásárolhassátok a szükséges baba-és gyerekholmikat, játékokat.

7. Szoptatási és pelenkázási lehetőség, kényelmes WC használat

Berendezett baba-mama szobánkban megpihenhetnek a kismamák, kényelmesen megetethetik a kicsiket, a pelenkázáshoz mindent biztosítunk (pelenkázó alátét, popsitörlő, babakrém, pelenka, kézfertőtlenítő), sőt babaétel melegítő is lesz!
A mosdókban a kicsik kényelmes WC használatához WC szűkítőket és fellépőket helyezünk ki.

+1 Parkolás, akadálymentes közlekedés

Parkolni a környező utcákban tudtok díjmentesen - a Brenner iskola udvarára biztonsági okokból vásárlók, látogatók nem hajthatnak be. A csarnok teljesen akadálymentes, oda babakocsival gond nélkül be tudtok jönni!

Találkozunk szombaton!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére