Jelenlegi hely

Értelmező szótár: gyerek

Hasznos útmutató arra az esetre, ha egy földönkívüli megállít bennünket az utcán és arra kér, magyarázzuk el neki, mi az a gyerek.

A gyerek egy rendkívül könnyen felismerhető földi lény, beazonosítására több bevált módszer is létezik:
1. Külsőre a legszembetűnőbb, hogy a többi földi lényhez viszonyítva minden testrésze kisebb. Ez alól egyetlen kivétel van: a fej.


2. Fontos azonban tudni, hogy NEM minden nagyfejű lény gyerek.

3. Ha azt tapasztaljuk, hogy egy kistestű a földön fekve ordít, visít, vagy toporzékol, akkor 83%-ig biztosak lehetünk benne, hogy az a lény gyerek.
A fent említett jelenséget hisztinek hívja a földi szakirodalom. Ellenszerét még nem találták fel, az ezirányú kutatások nagy erőkkel folynak.

4. Ha az említett kistestű egy földönkívülit megpillantva azonnal abbahagyja a fenti tevékenységet, és az alábbi kérdések bármelyikét felteszi, akkor 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy gyerekkel van dolgunk:
- Miért olyan nagy a bácsi feje?
- Te miért vagy ilyen csúnya?
- Anya, ez mi ez?
- Te meg mit bámulsz?

5. Előfordulhat, hogy egyszerre két teljesen egyformának tűnő kistestűt látunk. Ilyenkor se ijedjünk meg, ez nem földi hiba, a jelenséget ikreknek nevezzük.

6. Megfigyelések igazolják, hogy a gyerek körüli 2 méteres körzetben általában találunk egy anyát és/vagy egy apát. Értelmezésükhöz lapozz vissza a szótárban az “A” betűhöz!


7. A gyerek szokásos napi tevékenységeit az alábbi ábra mutatja:

8. Ugyanez 2-4 éves korban:

9. A gyerek bár földi lény, számos földöntúli képességgel rendelkezik, mint például az örökmozgó funkció, vagy hang- illetve vegyifegyverrel vezérelt tömegoszlató funkció.

10. Különlegessége még a beépített éjjeli ébresztő funkció is. Ez utóbbi rendkívül hasznos tartozék, kis programozási hiányossága, hogy az időzítését nem lehet állítani és kikapcsolására sem mindenki képes.

11. Kutatások igazolják, hogy a gyerek a legkíváncsibb lény a földön: egy átlagos gyerek naponta átlagosan 655 db kérdést tesz fel. Ebből legalább 231 “Miért?”, és minimum 198 “Ez miez?”.

12. Onnan tudjuk, hogy a gyerek már nem sokáig gyerek, hogy egyre több olyan kérdést tesz fel, amire van válasz is.

13. A gyerek nemcsak hogy kíváncsi, de meglepően hangos lény is. Mérések igazolják, 2-nél több gyerek egy légtérben tartózkodása esetén átlagosan 75 mp alatt érhető el a zajterhelés maximális földi határértéke.

14. Mindez igen veszélyesnek tűnhet, ám szerencsére ma már különféle gyerekmegőrzési létesítményekkel hatásosan védekezhetünk a fent említett ártalom ellen.

15. A gyerek viselkedésével kapcsolatban számos terület egyelőre feltáratlan. Például máig érthetetlen módon a gyerek az egyetlen olyan lény, aki képes akár több hónapig is virslit enni reggelire, ebédre és vacsorára is. 

16. Emellett szintén igazolt tény, hogy a gyerek energiahiány esetén bárhol azonnal képes elaludni. Feltéve, ha az a bárhol, nem a saját ágya.

17. Érdekes jelenség, hogy a gyerek kis termete ellenére sem fél semmitől, kivéve 3 dolog: gomb, villámlás, wc szörny.

 

18. Minden kétséget kizáróan a gyerek az egyik legtalálékonyabb egyed a földön. Beszámolók igazolják, hogy életkortól függetlenül bármilyen okostelefont képes 3 másodperc alatt kikódolni, majd újabb 3 másodperc alatt teljesen átprogramozni a menürendszerét.

19. Rendkívül irigylésre méltó képesség emellett, hogy minden helyzetet könnyedén el tud simítani egyetlen mosollyal.

20. Nem csoda, hogy a gyereknek külön ünnepnapja is van a földön, amikor közel s távol különféle rendezvényekkel ünnepelik a létezését és örülnek minden egyes mosolyának!

 

+1 érdekesség haladó ismeretekkel rendelkező földönkívülieknek: bármilyen életkorú is a gyerek, az anya és az apa jelenlétében mindig gyerek marad. Vagyis az idő előrehaladtával tulajdonképpen minden földi lény gyerek is meg nem is. ;)

Szerző: Vági-Tóth Lilla - Budapestimami
 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére