Jelenlegi hely

PPPhoto

 - A gyermekkor varázsa képekben

Őszinte, tiszta, egyedi. Mint minden kisgyermek.
 
Az egyik legcsodálatosabb dolog abban, hogy gyermekünk születik, az, hogy újra mi is teljesen más perspektívából szemléljük a körülöttünk levő világot. A gyermekek számára minden új, minden felfedezésre vár, minden izgalmas… az apró örömök rejtik a legnagyobb boldogságot… ők a lépcső legalsó fokáról is úgy ugranak le, mint mások a magas sziklák tetejéről…
 
Ez az ami inspirál engem. A gyermekeim, a gyermekek. Az ő álmaik, kívánságaik, kíváncsiságuk, képzeletük, kalandjaik… Egész egyszerűen, ők, a saját egyéniségük és egyediségük, ahogyan ők ezt a nagy és számukra ismeretlen világot felfedezik.
 
Minden gyermek a saját kis világán keresztül szemlél mindent, s adott a lehetőség, hogy ezt megörökítsük, örökre ne csak a szívünkbe, hanem egy speciális időkapszulába, fotónaplóba zárjuk.
 

Ha Te is szeretnéd gyermeked egyedi valóját, az ő egyéniségét, hétköznapjainak csodavilágát megörökíteni, jó helyen jársz. Amit kapsz, egyszerű, egyedi, csodálatos. A hétköznapok pillanatainak csodái, melyek mellett nem szabad elmenni, életed igazi kincsei rejlenek bennük. Ezeket az „itt és most” csodákat észre kell venni, át kell élni, teljes szívvel és lélekkel, mert nem jönnek vissza soha többé. Szeretem ezeket az őszinte és tiszta, valódi élettel átitatott momentumokat fotózni, s a képek által megmutatni, milyen csodálatos is az élet maga. A valódi élet. Nem a tökéletes ruhákba bújtatott, kiegészítők hadával ellátott gyermekekről különféle beállításokkal készített képek adják vissza az emlékeket, hanem azok, amelyek történeteket mesélnek. A gyermeked, s ezáltal családod történetét. Az életet, úgy, ahogy történik. A baba életének első pillanatait, megérkezésének csodáját, a családdá válás történetét, az első lépéseket, kisgyermeki kacajokat, kicsi kezek munkáját, amitől, igen, koszos lesz a praclijuk, és … igen, néha a könnycseppeket is.

A történetmesélő képek (storytelling photography) lesznek a retúrjegyek a múltba, mikor már a gyermeked gyermekét tartod a kezedben.

Engedd, hogy átadhassam Neked őket!

 

Történetmesélő fotózás Szombathelyen, és a Nyugat – Dunántúl területén.

Lifestyle kismamafotózás, babafotózás, gyermekfotózás,családfotózás az őszinte, tiszta, egyedi emlékekért.

 

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 396-0078

E-mail: info @ ppphoto.hu

PPphoto a Facebook-on

 

    

    

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére