Jelenlegi hely

Gondoskodás lépésről lépésre

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban.

Az aprócska kezeket, a dundi lábacskákat látva alig tudjuk elképzelni, hogy egyszer majd ő is nagy lesz, tanulni, majd dolgozni fog. A szülői szeretet a legfontosabb támogatás, amit egy gyermek élete során kaphat. Ezt nem pótolhatja semmi, pénzre sem váltható. Gyermekünk jövőjének biztosításához azonban éppúgy szükséges a megfelelő anyagi háttér is, amelyért ma kell lépéseket tennünk. Ebben nyújthat segítséget az Aegon Baba-Mama Program.
 
Az Aegon Baba-Mama Program egy olyan átfogó életbiztosítási program, amely a halálesetre szóló szolgáltatás mellett, a hozzá köthető kiegészítő biztosításokkal, anyagi segítséget nyújthat a biztosított szülőt érintő baleset, kórházi kezelés, műtét vagy hosszantartó más betegség esetére is.
 
A program emellett megtakarítással is kombinálható, amit a szülők gyermekük továbbtanulására, majd önálló életkezdésének megkönnyítésére fordíthatnak.
 
Kinek ajánljuk az Aegon Baba-Mama Programot?

Elsősorban azon édesanyáknak, fiatal pároknak és szülőknek:
  • akiknél újszülött érkezett a családba és szeretnék elkezdeni gyermekük jövőjének megalapozását,
  • akik szeretnének felkészülni a kifejezetten nőket érintő egészségügyi problémák kezelésével kapcsolatos költségekre,
  • és akik egy nem várt tragédia esetére is szeretnének felelősségteljesen gondoskodni családjuk anyagi biztonságáról.
Kinek nem ajánljuk az életbiztosítási szerződést?
  • Aki megtakarításához bankbetétet keres, vagy rövid távon szeretne megtakarítani.
  • Aki nem kíván gondoskodni saját vagy családja biztosítási védelméről.
  • Aki bármilyen élethelyzetben, másképpen is tudja biztosítani családja anyagi biztonságát
Milyen célra ajánljuk?
 
A gyermek taníttatásának finanszírozására
Az általános iskola még nem feltétlen jelent nagy megterhelést a családi kasszának, de ha gyermekét már ekkor speciális képzésben kívánja részesíteni, mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. A középiskolában ezen kiadások csak tovább nőnek. Ezt követi a gyermek életpályája szempontjából egyik legmeghatározóbb döntés, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytassa tanulmányait. A hazai intézmények mellett a külföldi egyetemek is nyitva állnak a magyar diákok előtt, a kérdés csupán az, hogy a család tudja-e finanszírozni a gyermek által áhított képzést. Erre az igen fontos szülői feladatra egy időben meghozott döntéssel, egy megtakarítást is tartalmazó életbiztosítással lépésről lépésre felkészülhet.
 
Hogy a nagybetűs élet is jól kezdődjön
Jól tudjuk, hogy a szülők dolga és a kiadások sora nem ér véget azzal, hogy a gyermek befejezte tanulmányait. Önálló életkezdéséhez továbbra is szüksége lehet szülei támogatására az első autó, majd lakás megvásárlásához, berendezéséhez, és persze ne feledkezzünk meg az esküvőjéről sem.
Az Aegon Baba-Mama Program ebben is a szülők segítségére lehet.
 
A család anyagi biztonságának megteremtéséhez
Nem várt események, tragédiák mindannyiunk életében történhetnek, ezért érdemes tudnia azt, hogy egy váratlan haláleset bekövetkeztekor miként segíthet egy életbiztosítás. Vajon mekkora összegre lenne azonnal szüksége ahhoz, hogy gyermekéről, családjáról továbbra is gondoskodhasson, ha az egyik szülő vagy a családfenntartó jövedelme kiesne? Az Aegon Baba-Mama Programmal akár azt is megteheti, hogy kezdetben – amikor a csecsemő érkezésével a család anyagi lehetőségei esetleg szűkösebbek – csupán a halálesetre szóló szolgáltatásért fizet. Később pedig, már a biztosítás megtakarítási lehetőségeit is kihasználva, elkezdheti a gondos felkészülést gyermeke jövőjének finanszírozására.
 
Az Aegon Baba-Mama Program a biztosított korától függően 5–25 évig bármilyen időtartamra megköthető. Azonban minél később kezdi el a megtakarítást, annál rövidebb ideje lesz arra, hogy a kívánt összeget összegyűjtse. Kezdje hát el minél előbb!
 
Forduljon hozzánk bizalommal!
 
Ha szeretne még többet megtudni az AEGON Baba-Mama Program életbiztosításról:
keresse szakképzett kollégánkat 2016. április 9-én a Szombathelyimamis Babaruha-börze és Család-Expon az Oladi Rendzvényházban
vagy keresse személyesen Szabó Norbertet a 06-70-940-48-74 telefonszámon ill. Szombathelyen, a Fő tér 24/F-ben (Belső Uránia Udvar).
 
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére