Jelenlegi hely

Indíts Te is Tiszta Otthon ÖkoKört!

Kétes hatású tisztítószerek helyett környezetkímélő megoldások, tiszta és zöld otthon? Ha érdekel a téma, és szeretnél változásokat elérni nem csak otthon, de a környezetedben is, az ÖkoKör csoportvezetést Neked találták ki!

Jelentkezz a Tudatos Vásárlók Egyesülete szeptemberi,  kétnapos ÖkoKör csoportvezető képzésére, hogy Te is elindíthasd saját csoportodat!

  A Green&Safe LIFE-styles projektjébe 2019 őszén elindított nagy sikerű ÖkoKör és ÖkoKör Kamra folytatásaként a vegyszermentes háztartás téma köré szerveződő Tiszta otthon ÖkoKör programba kapcsolódhattok be ezúttal.

  A Tiszta otthon ÖkoKör résztvevői kiscsoportban, személyes élményeken keresztül tapasztalják és tanulják meg, hogyan lehet egészségesebben és környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonunkat, és elkerülni sok felesleges pénzkiadást és szemétkupacot. A képzés során a leendő ÖkoKör csoportvezetők megtanulhatják hogyan lehet egy 5-8 fős csoportot hatékonyan elindítani és végigvezetni a környezetbarát változás útján.

  A Tiszta otthon ÖkoKör saját lehetőségeid keretein belül mutatja meg az egyéni megoldásokat, nem kész megoldásokat kínál.

  Téged is várunk a Tiszta otthon ÖkoKör csoportvezető képzésre, ha szeretnéd…

  • kevésbé terhelni a Bolygót és egészségeteket a tisztítószerekkel;
  • ugyanannyi, vagy kevesebb pénzből egészségesebben, környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonod;
  • azt gondolod, hogy a takarítás, mosás, mosogatás nem arról szól, amit a reklámok sugallnak;
  • mások praktikáit eltanulni;
  • megosztani másokkal a saját tapasztalataidat egy jó hangulatú csoportban.

  IDŐPONT: 2020. szeptember 18. – szeptember 19.
  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 13., vasárnap éjfél

  Regisztrálni ITT tudsz.
  A regisztráció 5000 Ft regisztrációs díj befizetésével véglegesedik, melyet a saját csoportod indulása után visszatérítünk.

  A képzés helyszínével kapcsolatban a regisztrációs díj befizetése után küldünk pontos információt.

  A csoportlétszám korlátozott: max. 30 fő. A jelentkezések elfogadása a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik, és a regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé.

  A képzés hatékonysága érdekében kérjük, csak akkor jelentkezz, ha mindkét napon részt tudsz venni. Felhívjuk figyelmedet, hogy a képzésen nincs lehetőség gyerekkel részt venni. Kérjük, próbáld megoldani máshogy a gyerekfelügyeletet. Köszönjük a megértést!
  A helyszínen mindent megteszünk a járványveszély minimalizálása érdekében. Erről részletes útmutatót küldünk majd, és kérjük a közreműködésedet.

  Interjú Amrein Tamásné Miskolczi Boglárkával, aki már elvégezte a csoportvezető képzést és sikeres ÖkoKöröket tartott:

   

  Forrás: Tudatos Vásárlók Egyesülete
   

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

  Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

  Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
  Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

  Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

  Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…, 5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyek végett nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
  A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

  A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

  „Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?

  Partnereink

  Ugrás az oldal tetejére